Saltar apartados

Dia Internacional dels Museus 2019

Alacant, 13 de maig de 2019

Per setè any consecutiu, onze museus i centres culturals d'Alacant, entre els quals es troba el Museu de la Universitat d'Alacant, s'uneixen per a commemorar el seu gran esdeveniment de l'any: el per a la celebració del DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 2019 #DIM2019. Del 17 al 19 de maig tots ells ofereixen una programació conjunta en la qual hi haurà multitud d'activitats, a més d'horaris especials i jornades de portes obertes.

 

Centres participants

 

Programació completa

Fullet en pdfi en facebook

Pots seguir tot el desenvolupament del #DIM2019 a Alacant en els comptes de Twitter i Facebook de Museus d'Alacant.

 

Programació d'activitats en el MUA

El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) s’uneix un any més a la commemoració del Dia Internacional dels Museus amb diverses activitats ludicoeducatives dissenyades des de l’Àrea Didàctica del MUA i la Facultat d’Educació.

«Els museus com a eixos culturals. El futur de la tradició» és el lema proposat enguany pel Consell Internacional de Museus (ICOM). Amb aquesta temàtica, el MUA ha dissenyat un programa d’activitats atractiu i ampli que començarà el divendres 17 de maig amb la «Festa DIM», de 17 a 20 hores, una proposta de diversió en família que inclou quatre tallers i activitats ludicoeducatives: Disseny de vidrieres «la llum acolorida»; taller de mosaics «Tessel·la a Tessel·la»; petjades en l’argila «Perfil de Fang»; i fàbrica de cometes «Jocs tradicionals avui». La jornada finalitzarà amb l’espectacle Essere, el eco del silencio, a les 20.30 hores, que inclou la presentació del llibre d’artista i àlbum musical de Natalia Pérez Chazarra i Carlos Izquierdo.

La segona jornada, el dissabte 18 de maig, començarà a les 10 hores amb una visita guiada a les exposicions d’art contemporani i arqueologia del MUA. A les 11 hores es farà un taller didàctic vinculat a l’exposició de Trobades d’Art Contemporani, que actualment s’exposa en el Museu Universitari, i finalitzarà la jornada amb una nova visita guiada, a les 18 hores, a les exposicions del MUA.

El diumenge 19 de maig, a les 10 hores, s’iniciarà de nou una visita guiada després de la qual s’impartirà el taller didàctic «Art, Tradició i Futur», a les 11 hores, a càrrec de l’artista Pilar Sala.

Les activitats del dissabte i el diumenge requereixen d’inscripció prèvia en: www.mua.ua.es/inscripciones

 

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464