Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La Universitat d'Alacant convoca un concurs..judicar la direcció de les aules de cultura

La Universitat d'Alacant convoca un concurs per a adjudicar la direcció de les aules de cultura

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües ha obert el termini per a triar els responsables dels nous espectacles de teatre, dansa i de la Coral Universitària per al curs pròxim

La Tempesta -  Aula deTeatre de la Universitat d'Alacant

Alacant. Dijous, 30 de maig de 2019

El Butlletí Oficial de la Universitat d’Alacant ha publicat la convocatòria per a adjudicar les direccions de les aules de cultura adreçada a les professionals i els professionals que acrediten coneixements i experiència en les diferents àrees. Amb aquesta convocatòria, el Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües obri el termini per a presentar propostes per al muntatge dels espectacles teatrals, de dansa i de la Coral per al curs pròxim.

En concret, la publicació recull la convocatòria de direcció i muntatge de dues obres de teatre (contemporani i clàssic)direcció i muntatge d’una obra de teatre (Universitat Permanent)direcció i muntatge d’un espectacle de dansa contemporània i de direcció i coordinació de la Coral de la Universitat d’Alacant, totes quatre per al curs 2019-2020.

El termini per a presentar les propostes s’acaba el 30 de juny. Les convocatòries de teatre i dansa han d’incloure un taller formatiu que s’ha de desenvolupar abans o en paral·lel amb els muntatges, i també una proposta escenogràfica i una memòria de necessitats tècniques.

En el cas de la convocatòria per a la Coral Universitària, s’inclou la direcció de la coral en l’acte d’obertura oficial del curs el setembre de 2019, haver de començar els assajos a partir d’octubre de 2019 i tenir disponibles tres cicles de concerts per Nadal, primavera i estiu.

La convocatòria per a la direcció de les obres de teatre clàssic i contemporani exigeix que la direcció garantisca que l'obra puga ser representada en qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana, i que els assajos comencen el mes de maig i tenir disponible el muntatge seleccionat el maig de 2020. En el cas de l’obra de teatre de la UPUA, haurà de començar el taller formatiu l’octubre de 2019 i tenir disponible el muntatge el juny del 2020. L’Aula de Dansa, de la mateixa manera, també haurà d’encetar el taller i els assajos l’octubre de 2019 i tenir el muntatge enllestit per al maig de 2020.

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües estudiarà i valorarà les sol·licituds rebudes a través d'una comissió formada per cinc membres: la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística –o la persona en qui delegue–, que actuarà com a presidenta; el director del Servei de Cultura, que actuarà com a secretari; el subdirector del Servei de Cultura i dos professionals de prestigi reconegut en la matèria designats lliurement pel rector de la Universitat d'Alacant.

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464