Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La Coral de la UA interpreta l'òpera L'elisir d'amore en la Casa de Cultura de Calp

La Coral de la UA interpreta l'òpera L'elisir d'amore en la Casa de Cultura de Calp

Alacant, 27 de juny de 2019

Aquest divendres 28 de juny a les 20.30 h, la Coral de la Universitat d'Alacant presenta en la Casa de Cultura de Calp l'òpera L'Elisir d'Amore, de Gaetano Donizetti. L'espectacle va ser estrenat el passat 10 d'abril al Paranimf de la Universitat d'Alacant.

Direcció i piano: Shlomo Rodríguez
Entrada lliure limitada a l'aforament de la sala.

 

L'Elisir d'Amore  - Gaetano Donizetti

La Coral de la UA afronta, per primera vegada, el repte de dur a terme una òpera completa escenificada, acompanyada al piano pel seu director, Shlomo Rodríguez. Un projecte il·lusionant que posa en relleu la capacitat de treball de tots els integrants i la trajectòria cada vegada més sòlida de la formació. L'Elisir d'Amore, òpera en clau de comèdia de Gaetano Donizzeti, és una proposta viva, brillant, que compta amb una de les àries més famoses i emocionants de la història, "Una furtiva llàgrima". És una història senzilla, en la qual el jove i ingenu Nemorino sospira d'amor per Adina, una camperola que el rebutja i no vol compromisos. Tanmateix, el sergent Belcore arriba al poble i demana la mà d'Adina, que accepta. Dulcemara ven a Nemorino un elixir d'amor que pressumptament farà que Adina s’enamore d'ell i no es case amb Belcore. Funcionarà aquest elisir d'amore?

Coral de la Universitat d'Alacant

La Coral de la Universitat d'Alacant és una formació que combina la formació pedagògica i musical dels seus integrants i la projecció d'aquest aprenentatge tant en concerts com en actes acadèmics.

És una formació musical que s'inscriu en el marc del Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües. Té diversos objectius, partint sempre de la base d'aprendre i gaudir amb el cant. Entre els objectius primordials està formar els integrants en les diferents facetes d'un cor, tant a nivell musical, social i cultural, com també participar i col·laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que es programen des de la Universitat. A més d'això, es tracta de potenciar l'intercanvi amb altres corals, i també la participació en certàmens nacionals i europeus. 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464