Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La UA i el Museu Comercial d'Alacant expose..a visions i versions d'Alacant i província"

La UA i el Museu Comercial d'Alacant exposen "Quaranta visions i versions d'Alacant i província"

Alacant, 27 de juny de 2019

  • Exposició "Quaranta visions i versions d'Alacant i Província"
  • Del 27 de juny al 14 d'octubre en la Sala Aifos (edifici III de Filosofia i Lletres, núm. 18 en el plànol). Horari: dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns a dijous de 16 a 19 h (tel. 965 90 98 52).
  • Inauguració: dijous 27 de juny a les 12:30 hores
  • Cartela en pdf

 

EXPO ALACANT 1
EXPO ALACANT 2
EXPO ALACANT 3
EXPO ALACANT 4
EXPO ALACANT 5
EXPO ALACANT 6
EXPO ALACANT 7
EXPO ALACANT 8
EXPO ALACANT 9
EXPO ALACANT 10
EXPO ALACANT 11
EXPO ALACANT 12
EXPO ALACANT 13

 

"Quaranta visions i versions d'Alacant i Província": 40 activitats productives de la província

Amb motiu del quaranta aniversari de la Universitat d’Alacant, el Museu Comercial d’Alacant i la UA presenten la mostra «Quaranta visions i versions d’Alacant i província»

Els comissaris, Verónica Quiles i David Beltrá, han arreplegat la identitat alacantina a través d’una acurada selecció de productes fabricats a Alacant i província, amb un recorregut pel paisatge industrial, patrimonial i per la geografia econòmica, que inclou peces (envasos, factures, accions, cartells publicitaris, etiquetes comercials, tarifes de preus i mostraris, etc.) amb els quals donar a conèixer les fites industrials i els salts evolutius de cada sector durant el passat segle XX. Durant l’edat contemporània i la mateixa Revolució Industrial, expliquen els organitzadors, van nàixer i es van assentar a les nostres comarques empreses, famílies i marques amb un important desenvolupament i arrelament local, que avui dia perduren enclavades en poblacions especialitzades en productes made in Alacant, com el torró, el joguet, calcer, pedra natural o productes turístics, a més de la mateixa Universitat d’Alacant, que exerceix un gran paper en el desenvolupament del nostre caràcter emprenedor. «La institució universitària, demostra ser el bressol del coneixement, tutela del talent i far del saber i bon fer», afirmen els comissaris.

 

El Museu Comercial d’Alacant

Aquest Museu visibilitza la història econòmica contemporània made on the Costa Blanca, amb un enfocament multidisciplinari amb prou identitat, singularitat i rellevància per a convertir-lo en un museu d’àmbit provincial amb vocació plural, que s’interralciona amb el teixit productiu i la societat per a vertebrar i cohesionar el territori, la docència i la cultura empresarial, el turisme industrial i els clústers, la memòria i el passat amb el present i futur. Un museu modern en què conviu el solatge de la història amb el coneixement més recent i la revolució digital en què vivim immersos.

 

Més informació sobre l'exposició en www.museocomercial.es

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464