Saltar apartados

Curs "Divulgar la ciència en el segle XXI"

Alacant, 3 de juliol de 2019

El curs Divulgar Ciència en el Segle XXI 2019, organitzat per la Universitat d'Alacant (UA), tindrà lloc del 4-5 de setembre de 2019 a la sala d’actes Alfredo Orts de l’edifici d’Òptica del Campus de Sant Vicent del Raspeig, UA.

L’objectiu general d’aquest curs, que enguany complirà la setena edició, és promoure i fomentar en la ciutadania l’interès per la ciència, i mostrar diverses maneres de tractar els reptes científics del món actual des de diferents perspectives. 

El curs tractarà la nanotecnologia, les teories de Darwin, la matèria fosca, la divulgació científica a través de la ràdio i les qüestions relatives a l’alimentació, entre d’altres qüestions.

Per a açò es comptarà amb reconeguts científics i divulgadors pertanyents a diverses disciplines científiques com Bernardo Herradón, investigador de l’Institut de Química Orgànica General (IQOG) i Pedro A. Serena, investigador de l’Institut de Ciències de Materials, els dos del CSIC; Juli Peretó, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València; Manuel Seara, biòleg i divulgador científic en RNE; Vicent J. Martinez, catedràtic d’Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València; Jose Manuel López Nicolás, professor de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Múrcia; i Eparquio Delgado, psicòleg general sanitari.

Detalls del curs:

  • Consta de 20 hores lectives. Es pot realitzar en la modalitat presencial o on-line.
  • El seu preu és de 40€ per a qualsevol modalitat.
  • Amb ell s'obté el Certificat de Contínua (UA) convalidable per 2 crèdits de qualsevol grau de la UA. Aquest certificat del curs de 20 h té també el reconeixement en la Conselleria d'Educació i en tot l'àmbit de l'estat espanyol.

Més informació i matrícula: http://dfa.ua.es/divulgarcienciaxxi-es

Les jornades seran emeses per videostreaming.

Notícia relacionada: El curs 'Divulgar Ciència en el segle XXI' de la UA rep la menció d'honor del programa Ciència en Acció 

Coneix més sobre divulgació científica en https://www.facebook.com/cienciesseglexxi

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464