Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Auxili i Lildami, protagonistes del concert de la Setmana de Benvinguda a la UA

Auxili i Lildami, protagonistes del concert de la Setmana de Benvinguda a la UA

Alacant, 12 de setembre de 2019

La UA dóna la benvinguda al curs 2019-20 amb un concert doble a càrrec de la jove banda reggae d'Ontinyent Auxili i del raper català Lildami, dimecres 2 d'octubre a les 20.00 hores al Paranimf. Mentre per als primers és una de les últimes oportunitats de veure'ls abans de la seua parada de 2020, Lildami es presenta per primera vegada a el País Valencià.

Preu: 10€

Venda d'entrades: Disponibles en Llibreria Compàs (núm. 35 en el plànol ), en veu.ua.es/entradas (online), i una hora abans en l'espai de la representació.


Auxili

El final de la gira  Retrobar-se el front  de la jove reggae band  Auxili passa pel Paranimf de la UA.

Amb tres llargs ja en la seua discografia,  Tresors  (2018) marcarà segurament un punt d’inflexió en la carrera dels d’Ontinyent. Després dels primerencs i efectius ritmes de  Dolç atac  (2015) i la consagració estilística i el salt a la popularitat que suposà el segon àlbum  Instants cremant  (2016), les deu perles de  Tresors  ens mostren uns Auxili tan madurs com destres en el control de la seua fórmula: l’equilibri entre fusió i arrel jamaicana de la seua proposta musical ja no és casual ni incipient, i la dualitat d’amor i lluita intrínseca a la tradició del reggae amera amb naturalitat el corpus líric del seu darrer treball.

"Tinc una guitarra que crida  Auxili  quan plora el món, tinc una guitarra que dóna guerra i dispara amor".

Lildami

Lildami és el pseudònim de Damià Rodríguez, un cantat de rap/trap en català que destaca per un missatge positiu allunyat de l’estereotip de drogues o violència i que acumula ja més de 3.900.000 visualitzacions i més de 19.000 subscriptors al seu  canal de Youtube .

Llicenciat en disseny industrial, «a aquest  coco  creatiu també li brollen lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa, que acompanya dels millors  beats , fet pel qual ha deixat la seua feina a la Seat i ha decidit fer volar el seu talent en el món de la música. I creieu-ho, ha pres la millor decisió i ho agraïm com a amants del seu art. Aquest any presenta un disc ( Flors mentre visqui ) i una gira d’inici prometedors com cap. Sí, als PPCC també tenim escena rap/trap en català, i de la millor. Us presentem la punta de llança: Lildami».

 

 

Consulta la resta de programació de ACUA per aquest quadrimestre:

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464