Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Comencen els cursos de valencià per al 1er ..el campus d'Alcoi i les seus universitàries

Comencen els cursos de valencià per al 1er quadrimestre 2019-2020 a la UA, el campus d'Alcoi i les seus universitàries

Vora de 600 persones matriculades en els cursos de valencià del Servei de Llengües. Un any més, comencen els cursos de valencià del primer quadrimestre del curs 2019-2020. Es tracta de 19 cursos presencials de nivell B1, B2, C1, C2 i un d’inicial de nivell A1 per a estudiants internacionals, més 4 cursos en línia de nivell B2, C1 i C2. Els grups presencials s’impartiran al campus de Sant Vicent, al campus d’Alcoi i a les seus universitàries de Calp, Elda, la Nucia, Torrevella i Villena.

L’oferta dels cursos de valencià del Servei de Llengües té una acollida molt bona i es complementa amb altres activitats gratuïtes que la UA ha posat en marxa els últims anys, com ara les sessions de cinema en valencià a Alacant o Torrevella; les aules de conversa que, actualment, tenen més de 60 estudiants a Elda, Oriola, Saix i Torrevella; l’accés als materials del Valencià en Línia del Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAU), amb més de 1.500 persones inscrites, o les classes de conversa del CAU al campus de Sant Vicent del Raspeig.

A més, els cursos de valencià permeten preparar les proves d'acreditació de valencià que organitza la CIEACOVA i també la preparació per a l'examen de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, segons el nou sistema d’avaluació internacional lingüístic per nivells.

Els cursos van començar dilluns 23 de setembre i acabaran al mes de gener. Tenen una durada de 60 hores, distribuïdes en dues sessions setmanals de dues hores. Teniu més informació en el web del Servei de Llengües: http://sl.ua.es. A més, el Centre d'Autoaprenentatge de Valencià, situat a la planta baixa de la Biblioteca General, també ofereix una formació complementària i gratuïta, amb grups de conversa de tots els nivells. Podeu consultar aquesta oferta en http://web.ua.es/cau.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464