Saltar apartados

La Bíblia contada per Xavi Castillo

Alacant, 10 de gener de 2020

La programació d'ACUA d'aquest quadrimestre presenta "La Bíblia comptada per Xavi Castillo"Aquest espectacle en valencià de Pot de Plompromet no deixar indiferent a ningú amb una versió desenfadada, còmica i actual de la Bíblia. La representació tindrà lloc dimecres pròxim 19 de febrer a les 20.00 hores en el Paranimf de la UA.

Entrada: 5 euros

Venda d'entrades: Llibreria Compàs (núm. 35 en el plànol  ),  veu.ua.es/entradas (en línia), i una hora abans en l'espai de la representació.

Entrades en línia esgotades. Venda en Llibreria Compàs fins a les 18.00 hores (60 entrades disponibles a les 9.30h del 19/2/2020) i en taquilla des de les 19.00 hores (100 unitats)

«Des que vam començar a fer sketchs còmics pels teatres i cafés teatre, sempre féiem al final la mateixa broma... I si muntem la Bíblia?, eh!, Antic i nou testament!

Pensem que ara és un bon moment, sobretot després de les reflexions que hem fet sobre els límit de l’humor. A més, hi ha moltes coses en l’actualitat que ens han portat als textos bíblics: declaracions de polítics (Vox entra en joc), conclaves en el Vaticà (la conclusió del Papa sobre la pederàstia és que la culpa és... De Satanàs!).

Farem un repàs de La Creació, El Diluvi Universal, Moisés i les taules de la llei, la Torre de Babel, el naixement de Jesús i els miracles... Històries que tots coneixem, però que anant a text original, cobren una força còmica brutal. 

Per això i més presentem, "La Bíblia" contada per Xavi Castillo (versió íntegra Antic i Nou Testament). 

Continuem satiritzant les coses més sagrades.

Que el señor esté con todos vosotros...»

Coneix la resta de la programació d'ACUA per aquest quadrimestre:VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464