Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Projecció de la pel·lícula 'Mirando al mar', d'Angel Puado

Projecció de la pel·lícula 'Mirando al mar', d'Angel Puado

Alacant, 16 de gener de 2020

La programació d'ACUA per aquest segon quadrimestre de 2019 comença amb la projecció de la pel·lícula "Mirando al Mar", últim treball del cineasta alacantí i també treballador de la UA Ángel Puado. Tindrà lloc divendres 7 de febrer a les 20.00 hores al saló d'actes de la Facultat d'Educació, amb entrada per invitació.

"Mirando al Mar", estrenada el 15 de maig de 2019 en el Festival de Cinema d'Alacant, és una pel·lícula sobre dues vides que es creuen al final del camí per a començar a emprendre'l de nou. Ángel, el protagonista, és un madrileny que passarà uns dies a Alacant i coneix a Chelo, qui trastocarà la seua vida. Entre els dos naix un romanç que Ángel veu com la seua última oportunitat de ser feliç.

Rodada al Campello i voltants, compta amb un equip eminentment alacantí. Està interpretada per Chelo Oñate, Paco Escribano, Sofía Pena, Jaques Galipienso, Fele Pastor, María Díaz, Elena Candela, Tomás Mestre, Paco Revilla, Mª Angeles Ceballos, Ana Peiró, Amparo López, Teresa Soler, Inma Serrano i Cristina Alvaro.

«La millor notícia d'aquesta pel·lícula és que s'oblida dels anys i pensa en les persones. Ajuda a descobrir què ocorre en certs passatges de la nostra vida, a comprendre que hi ha moments en què els anys del DNI res tenen a veure amb aqueixes persones», apunta Paco Escribano, actor de 70 anys establit a Alacant.

Chelo Oñate Díaz, que als seus 86 anys va co-protaganitzar la pel·lícula i que ha sigut actriu de l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant, ens va deixar el mes de desembre passat. Aquesta activitat serà també un homenatge a ella.

Ángel Puado Veloso va estudiar Ciències Econòmiques i Empresarials i ha realitzat diversos cursos formatius sobre guió cinematogràfic i curtmetratges, direcció i producció de curts de ficció, creació de sèries de televisió o realització de videoclips, entre altres. Ha participat més d'una vintena de curtmetratges, diversos videoclips i audiovisuals, ha escrit diversos guions de curts i la novel·la "Dies grisos". Va estrenar el seu primer llargmetratge "El perro naranja" en 2013, al qual va seguir "9 bares" en 2016, "En ek aire" i, "Mirando al mar", en 2019.

MIRANT_MAR1

 

MIRANT_MAR2

 

 WEB: https://angelpuado.com/mirando-al-mar/


Coneix la resta de la programació d'ACUA per aquest quadrimestre:

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464