Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 18è Concurs Universitari Sambori de Narrativa en Valencià

18è Concurs Universitari Sambori de Narrativa en Valencià

Alacant, 29 d'octubre 2020. Per M. Asunción Soria Pastor

 

La Fundació Sambori amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I, Universitat Miguel Hernández d'Elx, Universitat Politècnica de València i Universitat de València, convoca el divuité Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià PREMI SAMBORI 2021  dirigit als estudiants de les universitats públiques valencianes.

 Resum de les bases

  • Poden participar en aquest concurs tots els estudiants matriculats en el curs 2020-2021, en qualsevol de les titulacions (graus, màsters i doctorats).
  • Només es pot presentar una obra per autor o autora, la qual ha de ser original, inèdita, no premiada ni pendent de resolució en un altre concurs i amb una qualitat lingüística adequada al nivell. Les obres poden ser d'autoria col·lectiva.
  • Les obres hauran de tenir una extensió entre 1 i 5 pàgines.
  • Cal presentar les obres fins al 15 de març de 2021 (inclòs) per correu electrònic a l'adreça fundacio@sambori.netL'obra ha d'anar en un arxiu adjunt en PDF, a més d'emplenar el full de participació.
  • El Jurat concedirà tres premis principalsEl primer premi estarà dotat amb 1.000 €, el segon, amb 750 €, i el tercer, amb 500 €Si hi ha accèssits, estaran dotats amb 250 € cadascun. Els relats guanyadors i els accèssits es publicaran dins de la col·lecció "Arc de Sant Martí" que edita la Fundació Sambori i també es podran publicar en la web de la Fundació Sambori.

 

Sobre la Fundació Sambori

La Fundació Sambori va nàixer amb l'objectiu d'incentivar la creativitat artística i imaginativa dels valencians i valencianes. Millorant-les any rere any, el concurs literari Premi Sambori pretén aconseguir diferents metes, per exemple, arribar a tots els centres de tots els municipis valencians, obrir altres camins per a la normalització lingüística i de l'ús sociocultural del valencià ajudant a promoure'l i difondre'l, defensar els drets lingüístics i la unitat de la llengua per a incrementar-ne el coneixement i la seua utilització, fomentar-ne la promoció, i afavorir l'agermanament i la col·laboració amb les llengües i cultures del món.

 

17a Edició del Premi Sambori a la UA

sam
premi
foto
2019
2019.1

L'any 2019, el Paranimf de la UA va acollir el lliurament de premis de la  dissetena edició dels Premis Sambori.

Entre els més 100.000 participants en aquesta edició, dos alumnes de la Universitat d'Alacant van ser guardonats en el XVI Concurs Universitari de Narrativa  en Valenciàamb el 1r i 2n premi Sambori. Antonio Sánchez Verdú amb la seua obra Arbeit Macht Frei, i Joaquim Cano Sais amb Les mans fredes.

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464