Saltar apartados

Exposició IDOLATRIA, de Díaz Martí

Alacant, 20 de novembre de 2020

  • Exposició  IDOLATRIA , de Díaz Martí.
  • Del 20 de novembre al 23 de desembre de 2020, a la Sala Aifos (edifici III de Filosofia i Lletres, núm. 18 en el  pla  del campus). Horari: dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns a dijous de 16 a 19 h (tel. 965 90 93 87). L'horari estarà subjecte a les limitacions de la docència que es realitze a la sala.
  • Cartellera en pdf .
  • Versió virtual de l'exposició: https://poly.google.com/view/c9jpbS0X9zd

«Les xarxes socials, els telèfons mòbils i les comunicacions sense fils d'alta velocitat han canviat la nostra vida i la manera de comunicar-nos. Ens relacionem a través de fotografies. Cada dos minuts, prenem tantes com en tot el segle XIX.

És la postfotografía, noves maneres d'usar, produir i difondre la imatge fotogràfica. Per primera vegada som amos de la nostra imatge i la gestionem sense intermediadores. En un joc de seducció, els autoretrats recorren les xarxes expressant un doble impuls narcisista i exhibicionista.

Obtinc la matèria primera amb la qual treballe d'aqueix enorme flux icònic que és Instagram. He deixat de prendre fotografies, ara les cerque, seleccione, arxiu i transforme. Amb elles componc nous éssers que formen «Idolatria», un catàleg de bèsties, rapats, tatuats i ídols sense gènere definit.

En aquest treball reflexione sobre l'ús de la imatge en les xarxes, el concepte d'autoria i el paper de la fotografia més ortodoxa i institucional.»

José Carlos Díaz Martí (Segòvia, 1964) és Llicenciat en Comunicació Audiovisual, Màster en Continguts i Formats Audiovisuals, Tècnic especialista en Imatge i So i Grau Superior en Fotografia Artística. Ha desenvolupat la seua activitat professional en l'àmbit de l'audiovisual com a productor executiu i productor de cinema i televisió. Ha dirigit sèries per a televisió i els documentals de creació “Els pastors del bosc flotant” i “La Caixa Negra”.

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464