Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Publicacions UA presenta 'El Campus de la Universitat d'Alacant'

Publicacions UA presenta 'El Campus de la Universitat d'Alacant'

Sant Vicent del Raspeig, 11 de desembre de 2020.

Publicacions UA acaba de publicar "El campus de la Universitat d'Alacant", un llibre elaborat per un equip de professors, investigadors de la UA coordinats pel professor Carles Martín Cantarino.

A diferència d'altres llibres ja existents, aquesta publicació pretén ser una guia integral i actualitzada del nostre campus: història, arquitectura, fauna, jardineria, homenatges, recursos hídrics i altres informacions que poden ser d'utilitat i interès per a qualsevol usuari, tant membres de la comunitat universitària com visitants esporàdics.

El llibre, que forma part de l'Ordit, la col·lecció de divulgació científica de Publicacions UA, te els característiques habituals de la col·lecció: format reduït, impressió d'alta qualitat, gran profusió d'imatges per a il·lustrar el contingut i un preu de 12 €. Incorpora, així mateix, un mapa desplegable amb indicació dels principals fites del campus.

Ja podeu adquirir el llibre en la vostra llibreria habitual. També en el web de Publicacions UA, que us el faran arribar sense despeses d'enviament. Recordeu que els treballadors de la UA tenen dret a un 20% de descompte en els llibres de Publicacions UA si fan la compra presencialment.

Fitxa del llibre

En valencià  / En castellà

Col·lecció L'Ordit

L'Ordit és la col·lecció de divulgació de la Universitat d'Alacant, des d'una perspectiva interdisciplinària i pensant en el gran públic lector. Respon a l'objectiu i a la responsabilitat de la UA de traslladar el coneixement a la societat. Aquesta col·lecció, que complementa les publicacions de monografies, manuals i altres publicacions de la UA, és una invitació al coneixement i al descobriment personal de l'entorn. La col·lecció pretén ajudar a posar els fonaments que han de sostenir el coneixement multidisciplinari de qualsevol persona per a entendre i viure la realitat, conèixer l'entorn i comprendre el món.

Visita la col·lecció L'Ordit

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464