Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Convocatòria de subvencions per a l'organit..l, lingüística i esportiva per a l'any 2020

Convocatòria de subvencions per a l'organització d'activitats de promoció cultural, lingüística i esportiva per a l'any 2020

Alacant, 7 de febrer de 2020

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües (VCEL), amb l'objectiu de promoure les activitats que tinguen com a finalitat complementar la formació integral de la comunitat universitària, fa pública aquesta convocatòria per a la concessió d'ajudes a entitats exteriors a la UA destinades a finançar l'organització d'activitats de promoció cultural, esportiva i lingüística, la realització de les quals estiga prevista durant l'any 2020.

La Comissió d'Adjudicació resoldrà la concessió d'ajudes en les següents dates:

  • De l'1 al 15 de juny, per a propostes presentades fins al 30 de maig.
  • De l'1 al 15 d'octubre, per a propostes presentades des de l'1 de juny fins al 30 de setembre.

 

Bases de la convocatòria i formulari de presentació

 

Aquesta convocatòria orienta les ajudes a activitats d'aquesta índole en un sentit ampli, però en cap cas se subvencionarà l'organització d'esdeveniments o jornades lligades directament o indirectament a l'activitat docent de graus o postgraus i/o de recerca. Així doncs, com a instrument capaç de generar iniciatives pròpies en cadascun dels àmbits implicats, així com d'afavorir l'acord entre institucions, públiques i privades, les ajudes tenen com a objectiu el foment d'aquest tipus d'activitats.

Aquestes ajudes es dirigeixen exclusivament a col·lectius externs a la Universitat d'Alacant que hi estiguen vinculats prèviament per conveni. D'aquesta manera, la nostra Universitat constitueix un espai per a la trobada, permanentment obert i interrelacionat amb la societat en la qual s'insereix.

Amb els objectius esmentats naix aquesta convocatòria, mitjançant la qual pretenem donar suport a totes aquelles activitats que contribuïsquen a fomentar la creació d'aquest espai de debat i creativitat, generant coneixement al nostre voltant, fent possible la connexió amb els valors de la igualtat, la sostenibilitat, la integració o la cooperació i, per descomptat, complint l'article 2 i títol III dels nostres estatuts.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464