Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La UA llança les seues activitats online de producció pròpia

La UA llança les seues activitats online de producció pròpia

Alacant, dimecres 8 d'abril de 2020

La revista del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la UA (VCDL), VEU, serà des d'ara el portal que agrupe la nova oferta d'activitats oferida des del Vicerectorat, la qual estarà enfocada principalment a continguts en línia de producció pròpia. La Universitat d'Alacant s'adapta així a la situació motivada per l'actual pandèmia del COVID-19 i a les mesures de prevenció social adoptades davant ella per les autoritats sanitàries, i en concret al concepte #joemquedeacasa.

Les activitats arreplegades per la revista VEU arribaran des dels diferents Serveis del VCDL (Cultura, Esports i Llengües), així com de les seues sub-unitats i projectes: Aula de Cinema, Aules de Teatre i Dansa, el museu MUA, el Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti CeMaB, l'Arxiu de la Democràcia, les Seus Universitàries, la plataforma InteractUA, el Voluntariat cultural i lingüístic, Rodallibres, RàdioUA, etc. La revista cultural donarà també cabuda a recursos ja existents en aquestes unitats, com ara audiovisuals, catàlegs en línia, col·leccions digitals, materials didàctics, reportatges web, etc.

Les diferents activitats i recursos, dirigits tant a la comunitat universitària com a la ciutadania en general (famílies, xiquets, estudiants...), seran difosos principalment a través de la pàgina web i de les xarxes socials de CulturaenlaUA, DeporteenlaUA i UAenvalencià, fent ús ací de les etiquetes que donen nom a les noves seccions de VEU:

#UAOnline

#UACulturaOnline: Activitats i recursos culturals, d'art, cinema, teatre, literatura...

#UAEsportOnline: Activitats i recursos esportius, consells de nutrició...

#UALlengüesOnline: Activitats i recursos de formació en llengües, materials en valencià, música...

#UALudotecaOnline: Activitats i recursos de formació i entreteniment creats per a xiquets i xiquetes.

Les quatre blocs temàtics en els quals queda ara ampliada VEU segueixen el mateix esquema: una capçalera, una secció de notícies, una compilació de xarxes socials, un text institucional, una relació d'enllaços fixes i una agenda mantinguda pel SPCL.

A ells podran sumar-se uns altres en el futur, com ara Cursos d'Estiu o Seus i Aules Universitàries (TerritorioUA), etc.

L'anterior ampliació s'ha realitzat a més amb la idea de continuïtat temporal, més enllà de l'actual escenari d'excepció.

 

Notícia relacionada: La UA transforma tota la seua activitat de producció pròpia de cultura, esport i llengües en propostes en línia

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464