Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Convocatòria Exposició Virtual «Vides Transformades»

Convocatòria Exposició Virtual «Vides Transformades»

El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, a través del Museu de la Universitat d’Alacant (MUA), convoca una exposició col·lectiva internacional virtual. El MUA, fidel al seu compromís amb la realitat social, presenta VIDES TRANSFORMADES, una convocatòria internacional que sorgeix amb la intenció de convertir-se en un espai de reflexió sobre el canvi de paradigma vital que ha provocat l’aparició de la Covid-19. Mitjançant aquesta convocatòria se seleccionaran un conjunt d’obres, de qualsevol disciplina de les arts visuals, l’eix central de les quals serà abordar aquesta reflexió a partir de temes com ara la vida, la mort, la malaltia, el món presencial, el món virtual, la vulnerabilitat, el confinament, la prohibició, el distanciament social, la solidaritat, el poder, la soledat, el temps, la globalització, l’espai públic, l’espai privat, la sanitat, l’ensenyament, la comunicació, la dialèctica seguretat-llibertat, entre d’altres.

Hi podrà participar qualsevol persona major d’edat de qualsevol nacionalitat, amb obres que complisquen els requisits que estableixen les següents bases:

  • PRIMERA. La presentació de les obres s´ajustarà a aquests criteris: La temàtica és la que apareix en la presentació. Únicament es podrà presentar una obra o sèrie per persona. La presentació del projecte serà en qualsevol de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana o en anglés; ha de ser original i inèdit, no premiat ni publicat amb anterioritat en qualsevol suport o plataforma en línia. Qualsevol plagi serà exclòs.
  • SEGONA. El caràcter social i investigador del projecte permetrà, si escau, crear fòrums de discussió multidisciplinars entre els/les artistes que hi participen, la ciutadania i experts/es de reconegut prestigi perquè reflexionen sobre els temes relacionats amb la convocatòria.
  • TERCERA. El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües designarà el jurat. La decisió del jurat serà inapel·lable i es publicarà en la pàgina www.mua. ua.es.
  • QUARTA. Cal presentar les obres per correu electrònic a l’adreça mua.convocatorias@ua.es, en un arxiu, en PDF, amb el format «nom de l’autor/a - títol de l’obra o sèrie.pdf». Si el format és audiovisual és pot afegir un enllaç. El PDF no pot superar els 5 MB. Aquest arxiu tindrà tres apartats: L’obra o la sèrie presentada. El nom, els cognoms, la data de naixement, el correu electrònic, el telèfon i la fotocòpia del document d’identificació personal (DNI, etc.). Declaració jurada en la qual es manifeste el caràcter original i inèdit de l’obra, la titularitat exclusiva sobre els drets d’imatge de l’obra i l’acceptació de totes les condicions establides en aquestes bases i en el context d’aquesta convocatòria.
  • CINQUENA. El termini de presentació de les obres serà de l’1 al 30 de juny de 2020, inclusivament.
  • SISENA. La resolució i publicació de les obres seleccionades tindrà lloc al llarg del mes de juliol de 2020 i es farà en la pàgina web www.mua.ua.es. SETENA. Les obres seleccionades quedaran en propietat de la Universitat d’Alacant a l’ efecte de drets de propietat intel·lectual i d’imatge, en el context d’aquesta convocatòria, i es podran publicar en el format que es considere oportú.

Més Informació: E-mail: mua.convocatorias@ua.es   Web: www.mua.ua.es 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464