Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • PRESENTADA LA 7a EDICIÓ DE SENT-ME COCENTAINA 2020

PRESENTADA LA 7a EDICIÓ DE SENT-ME COCENTAINA 2020

 

 

 

 

Alacant, 21 de juliol de 2020

 

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA) torna a l’activitat presencial després dels mesos de confinament sanitari i reprèn les actuacions el pròxim dilluns 27 de juliol. Concretament, serà el quartet de corda de l’OFUA el que inaugure aquesta tornada als escenaris amb un concert inclòs en el festival «Sent-me Cocentaina».

SENT-ME Cocentaina, -Trobada de Noves Tendències en Música i Educació- ofereix enguany una edició especial reduïda a dos concerts, en el Palau Comtal, mantenint els protocols de distanciament social, però amb un fort simbolisme d'aposta per la música i l'art.

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, el regidor de cultura, Iván Jover, i el director d'orquestra i musicòleg, Ignacio García-Vidal, han presentat aquesta nova edición que constarà de dos concerts, els dies 27 i 28 de juliol, adaptats als protocols de seguretat sanitària vigents. L'objectiu principal d'aquesta setena edició és mantenir la filosofia i l'esperit que identifica, des de la seua creació, a SENT-ME COCENTAINA: la trobada entre persones i el gaudi de la música clàssica, en el marc arquitectònic i patrimonial contestà.

Així ho corrobora Ignacio García-Vidal, director artístic de SENT-ME COCENTAINA i director d'orquestra contestà, quan declara que «La complexitat dels temps que estem vivint fan més rellevant que mai la voluntat de generar espais de creació per a la cultura i l'art».

Els dos concerts estaran a càrrec, d'una banda, de la Secció de Cordes de l'Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, dirigida pel mateix Ignacio García-Vidal, i, per l'altra, del Quartet de Corda de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, en els quals interpretaran quartets, divertimentos i serenates de corda de Mozart, Beethoven, Elgar i Dvorak. Violins, violes, violoncels i contrabaixos mantindran així la seua cita anual, per seté any consecutiu, amb el públic contestà al Palau Comtal. L'aforament serà limitat i les invitacions gratuïtes es podran retirar a la Casa de la Joventut des del dia 13 de juliol.

 

CONCERTS
  • DILLUNS 27. Palau Comtal 22h. Quartets de corda al Palau

Quartet de corda de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant
Música de Mozart, Beethoven i Dvorak (45´)

 

 

  • DIMARTS 28. Palau Comtal 22h. Serenates de corda al Palau

Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia (secció de cordes)
Ignacio García Vidal, director

Serenata per a cordes en Mi m op. 20 E. Elgar (14´)
Serenata per a cordes en Mi M op. 22 A. Dvorak (32´)

 

 

Enllaç del festival: https://www.cocentaina.es/ca/patrimoni-i-cultura/sent-me-2020

Enllaç de Facebook de SENT-ME: @sentme.cocentaina

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464