Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'Aula de Dansa de la UA presenta «El festí de les bèsties»

L'Aula de Dansa de la UA presenta «El festí de les bèsties»

 

Pròximes actuacions

 

Presentació

«Donada la quotidiana dualitat entre el racional i l'espiritual en la qual normalment vivim, aquesta peça parteix de l'exploració de l'inconscient, del salvatge de l'ésser humà, on es confronten les atraccions i les pors. Així, l'obra de dansa es va teixint entre les històries paral·leles de diferents personatges que s'enfronten a un viatge dionisíaco, on les normes socials i els tabús no existeixen. Això els permet deixar aflorar sentiments reprimits i incontrolables, deslligant la seua acció des del desig, l'amor, l'odi, la repressió o l'esperança».

Segons el director, Carlos Peñalver, estem davant un espectacle que promet traslladar al públic assistent a una època barroca, a manera de "gran vals" de nobles en la cort. "És alguna cosa molt festivalero i elegant". Estan dansant els uns amb els altres i arriben a un punt de separar el racional per a anar-se més a l'espiritual, a la màxima plenitud, a la recerca de les sensacions. Hi ha salts, accions físiques entre ells, i un vestuari molt treballat. Senyorial però també atrevit, molt animal. "Un barroc molt contemporani".

Per a l'estrena es compta amb la participació especial de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant. La música original, creada per a aquest espectacle, és obra del compositor Marcel Noll.

Direcció Aula de Dansa: Carlos Peñalver.

Direcció OFUA: Tobias Gossmann

Música original: Marcel Noll

Programa

L'Aula de Dansa de la UA inicia els seus primers passos en el curs 2015-16 i té com a objectiu essencial aproximar a la comunitat universitària la dansa i les seues variants, mitjançant la formació (tallers de diferents estils i tècniques), la promoció de muntatges i la participació en espectacles dirigits a tots els públics. 

 

Segueix a l'Aula de Dansa de la UA en Facebook i Instagram .

 

festi
22
a
44

Veure més fotos en Facebook

Actuacions realitzades 

 

 

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464