Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • «Metamorfosi». Exposició virtual de les obr..òria d'Arts Visuals i Literàries InteractUA

«Metamorfosi». Exposició virtual de les obres seleccionades en la I Convocatòria d'Arts Visuals i Literàries InteractUA

Alacant, 8 de març de 2021

 

Després del seu llançament el novembre de 2020, la I Convocatòria d'Arts Visuals i Literàries duta a terme des de la plataforma de participació artística InteractUA es converteix aquest mes de març de 2021 en una exposició virtual formada per 8 obres artístiques, 7 literàries i una conjunta, en formats tan variats com fotografia, collages, pintura, vídeo, il·lustració digital, poesia o relat breu i que pot visitar-se en mua.ua.es/exponline/metamorfosis. A més, les dues obres guanyadores s'exposen, de manera física, en l'entrada de la Sala Sempere del MUA.

El Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària i el Servei de Cultura de la UA, amb el suport del Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació, són els impulsors d'InteractUA, una plataforma dirigida a estudiants de la Universitat d'Alacant amb inquietuds i interessos en totes les disciplines artístiques, un espai per a impulsar i desenvolupar la formació artística i cultural de l'alumnat de la nostra universitat.

En aquesta ocasió, amb la col·laboració del Museu de la Universitat d'Alacant, es va organitzar la "I Convocatòria d'Arts Visuals i Literàries de la Plataforma InteractUA", en la qual, amb la temàtica de la metamorfosi, es va convidar a l'alumnat a presentar creacions artístiques i literàries. El resultat és aquesta exposició virtual.

L'elecció del lema metamorfosi va venir motivada per la situació sanitària mundial que estem vivint. Atenent el seu significat, metamorfosi és el canvi que experimenten molts animals durant el seu desenvolupament, i que es manifesta no sols en la variació de forma, sinó també en les funcions i en el gènere de vida. Així mateix, la crisi provocada per la COVID-19 ha fet que hàgem de fer canvis substancials en les nostres maneres de viure i de relacionar-nos. Per això, l'exposició gira entorn del tema de la metamorfosi en un sentit ampli. Reflexions i introspeccions sobre les transformacions, evolucions i revolucions, innovacions i involucions, mudances i vicissituds, permutes, girs i canvis de direcció en aquests temps que ens han tocat viure.

 

Acte de lliurament de premis de la I Convocatòria d'Arts Visuals i Literàries de la plataforma InteractUA

Alacant, 4 de març de 2021

L'estudiant del Grau en Estudis Anglesos, Blanca Fernández, amb la seua proposta literària "El nostre Jardí de lavanda"; i Rafael García, estudiant del Grau de Fonaments de l'Arquitectura, i la seua peça visual "Casas coses cases", són els guanyadors de la I Convocatòria d'Arts Visuals i Literàries de la Plataforma InteractUA. La vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la UA, Catalina Iliescu, ha fet lliurament de sengles xecs als guanyadors, premiats amb 200 euros cadascun.

 

InteractUA1.jpg
InteractUA2.jpg
InteractUA3.jpg
InteractUA4.jpg
InteractUA5.jpg

 

Aquesta convocatòria forma part de les tres Convocatòries de la plataforma InteractUA.

 

Notícies relacionades

Resolució de les Convocatòries InteractUA 2020-21

Els estudiants de la UA Blanca Fernández i Rafael García, guanyadors de la I Convocatòria d'Arts Visuals i Literàries InteractUA

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464