Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Concert de Primavera de la Coral de la Universitat d'Alacant

Concert de Primavera de la Coral de la Universitat d'Alacant

 

 

ENTRADES ESGOTADES

 

El Concert de Primavera de la Coral de la UA  posa punt final a la Programació d'Arts Escèniques ACUA abril-juny 2021, el 9 de juny, a les 19.00 hores, en el Paranimf de la Universitat.

Entrades per invitació a través d'Instanticket (veu.ua.es/entradas).

Per a complir les mesures de seguretat pertinents, el Paranimf només habilitarà 194 butaques, individuals, sense convivents, caldrà mantenir 1,5 metres de distància i és obligatori l'ús de màscara: Vegeu mesures per a complir les instruccions de les autoritats sanitàries davant la COVID-19 al Paranimf durant les actuacions.

Programa de mà

La Coral de la Universitat d'Alacant presenta un concert carregat de novetats i suggeriments per a acabar aquest complicat curs. La proposta que realitza la Coral de la UA, dirigida per Shlomo Rodríguez, està marcada per un repertori molt variat i divers, que comprèn peces de diferent estils, èpoques i tradicions culturals i musicals: obres de compositores i compositors valencians, peces d'Albinoni i Fauré, òpera, peces adaptades del pop i musicals clàssics. I tot això amb la col·laboració d'integrants d'altres formacions universitàries, com l'orquestra de la Universitat d'Alacant.

La Coral UA forma part del Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant i té com a objectiu formar els seus integrants en les diferents facetes d'un cor, aprendre i gaudir amb el cant. El repertori amb el qual compta abraça des de la polifonia dels segles XV i XVI fins a l'actualitat, prenent com a base la interpretació a capella. A més, participa en l'intercanvi amb altres agrupacions, així com en certàmens nacionals i europeus. 

La formació està composta per prop de seixanta integrants i s'hi troba representada tota la comunitat universitària: estudiants de grau i postgrau, alumnes de la Universitat Permanent, personal d'administració i serveis, professors i exalumnes.

 

Coral1
Coral2
Coral3

 

 

  

Coneix la resta de la programació d'ACUA per a aquest quadrimestre:

 

 

 

  

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464