Saltar apartados

Espremedors. La Fúmiga en concert

 

 

El grup de música La Fúmiga inaugura la Programació d'Arts Escèniques ACUA abril-juny2021 amb la presentació del disc Espremedors. El concert serà el dimecres 28 d'abril, a les 19.00 hores, en el Paranimf de la Universitat d'Alacant.

Entrades a la venda a través de veu.ua.es/entradas, amb un preu de 10€(disponibles des del 23 d'abril a les 14.00 hores).

Espectacle en valencià.

Per a complir les mesures de seguretat pertinents, el Paranimf només habilitarà 194 butaques, individuals, sense convivents, caldrà mantenir 1,5 metres de distància i és obligatori l'ús de màscara: Vegeu mesures per a complir les instruccions de les autoritats sanitàries davant la COVID-19 al Paranimf durant les actuacions.

 

L'acolorida banda valenciana de ska, punk i pop alternatiu, La Fúmiga  , creada el 2011 a Alzira, ha pegat fort amb el seu primer àlbum,  Espremedors  (Halley 2019), amb milions de reproduccions en les plataformes digitals. Espremedors els ha valgut el Premi Carles Santos , concedit pel públic, i el Premi Ovidi Montllor  al Millor Disc de Mestissatge 2020. La Fumiga és una de les bandes amb més èxit del panorama musical valencià, i reprodueix en l'escena valenciana el fenomen, ja conegut en altres llocs, de portar les agrupacions formades per instruments de vent i percussió del carrer a l'escenari. Creen un espectacle enèrgic i encoratjador amb la seua particular fusió d'estils que els ha portat a ser fixos en els principals festivals i concerts del circuit musical.

 

 

 

Actualizació (29/4/2021): Àlbum de fotos del concert en el Facebook de @CulturaenlaUA 

 

 

Coneix la resta de la programació d'ACUA per a aquest quadrimestre:

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464