Saltar apartados

TESA en concert

 

 

La Universitat d'Alacant i el Consell d'Estudiants de la UA   organitzen aquest concert protagonitzat per la rapera valenciana Tesa, que tindrà llloc el dimecres 19 de maig, a las 19.00 hores, al Paranimf de la UA, dins de la Programació d'Arts Escèniques ACUA abril-juny 2021

Entrades per invitació a través d'instanticket (veu.ua.es/entrades).

Espectacle en valencià. 

Per a complir les mesures de seguretat pertinents, el Paranimf només habilitarà 194 butaques, individuals, sense convivents, caldrà mantenir 1,5 metres de distància i és obligatori l'ús de màscara: Vegeu mesures per a complir les instruccions de les autoritats sanitàries davant la COVID-19 al Paranimf durant les actuacions.

 

Tesa té un estil únic que l'ha portada a ser un referent de l'escena urbana valenciana. La seua música, que mescla hip-hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes, parteix de tres constants fonamentals: arrels, feminisme i festa. Tesa destaca per ser una de les poques dones que es dediquen de manera activa a la difusió i reivindicació del rap en valencià.

 

 

 

Sobre Tesa

Teresa (Tesa) va nàixer el 1985 a Almussafes, a la Ribera Baixa. És llicenciada en Psicologia, actualment és professora de formació professional, i compagina la seua carrera professional amb la seua passió artística, la música rap. Entre les seues col·laboracions destaquen el programa   Sessió golfa  , de la ràdio pública valenciana  À punt  .

Inicialment no va tenir contacte amb la música rap, ja que va estar influenciada per altres estils musicals, sobretot pel punk. Els grups que més han marcat el seu estil musical són Eskorbuto, Extremoduro o Lichis, el compositor de la Cabra Mecànica, entre d'altres. Dins del panoráma de la música valenciana caldria destacar Sva-ters, La Gossa Sorda o Al Tall. De fet, ella mateixa es defineix en una  entrevista  : «Jo no sóc rapera de naixement, m'he criat en el punk.»

En relació amb la seua carrera musical, l'hem pogut escoltar en col·laboracions com "Gresca de la contornà" en el disc d'Arrap,  Desperta ferro   (2015), i amb altres formacions com El Delito i Tesa, i Vent de Ponent, que va obtenir una nominació als   Premis Ovidi Montllor   2014. 

Entre els seus treballs discogràfics destaquen:

  • 2017:   Al-Tesa   (Autoedició)
  • 2019:   Rural   (Halley Supernova)

 

 

 

Coneix la resta de la programació d'ACUA per a aquest quadrimestre:

 

 

  

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464