Saltar apartados

MammaMUA 2017

Alacant, 2 d'octubre de 2017

La Gimcana Cultural de la UA de l'inici del curs 2017-2018, en la qual han participat una vintena d'estudiants, ha tingut com a guanyadores a Virgínia Cazorla i Elena Calzada, a les quals veiem al costat de Faust Ripoll, director del Servei de Cultura i a Raúl García, tècnic del mateix. Enhorabona!

Ganadora gincana UA 2017 Virginia Cazorla
Ganadora gincana UA 21017 Elena Calzada

 

 

Alacant, 15 de setembre de 2017

"GIMCANA CULTURAL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT"

Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües.

PRESENTACIÓ

El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant organitza la Segona Gimcana Cultural de la UA en la setmana de benvinguda del curs 2017/2018, per a promoure l'assistència de l’alumnat de la UA als espais culturals del campus i per a donar a conèixer la programació cultural, els tallers, les aules i les exposicions de la Universitat d'Alacant.

DESTINATARIS

Podran participar en la gimcana totes les persones matriculades en la UA durant el curs 2017/2018, amb la presentació de la TIU i amb el compliment dels requisits que s'estableixen en les següents

BASES

Primera

La gimcana tindrà lloc entre el dimarts 26 de setembre i el dijous 28 de setembre de 2017 (el dia i hora de començament serà triat per cada participant).

Segona

El punt d'eixida serà l’estand del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües situat a la Biblioteca General (Benvinguda de la UA 2018-2018). Es tracta d'una activitat presencial i la participació serà individual, amb la recollida del full de participació corresponent.

El dijous 28, a les 13:30 h, es tancarà la recepció de participacions, moment en el qual es validarà tota la documentació lliurada, es farà el sorteig i el posterior lliurament dels premis.

Tercera

La gimcana constarà de deu preguntes/proves que l’alumnat que hi participe haurà de respondre correctament. Per a alguna de les respostes serà necessària la utilització de Twitter, Instagram o Facebook, de la menció @CulturaenlaUA i de l'etiqueta #MammaMUA

Quarta

Qui responga correctament a les deu preguntes en menys temps tindrà com a regal una càmera de vídeo esportiva..

Entre totes les persones que hi participen amb les respostes correctes es farà un sorteig presencial en el qual es lliurarà una altra càmera de vídeo esportiva.

Cinquena

Els premis són individuals i no podran declarar-se deserts. Si no hi ha participants amb totes les respostes correctes, guanyarà la primera persona que presente més respostes encertades.

Sisena

Marc legal i pressupostari:
Els premis per a aquesta convocatòria seran assumits amb càrrec al Capítol 2 del Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant, centre de despesa 011530.

Setena

L'organització estarà formada per persones designades pel Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües. Les decisions de l'organització seran inapel·lables i es comunicaran el mateix dijous 28 de setembre, al final de la gimcana. També es publicaran en la pàgina www.veu.ua.es i en les xarxes socials de CulturaenlaUA.

Més Informació:
concursos.cultura@ua.es

 

PROGRAMA COMPLET BenvingudaUA

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464