Saltar apartados

Teatre i dansa

Banner Xavi Castillo
Banner Hamlet
Banner Contra l'Amor ACUA 2020
Banner horizontal Sharon Fridman ACUA 2020
Taller de clown UA 2020
Banner InteractUA
Banner ACUA 2C 2019-20
Banner talleres cultura 2019-20

Actualitat de teatre i dansa

15/01/2020
La Bíblia comptada per Xavi Castillo

Dimecres 19 de febrer - Paranimf de la UA - 20.00 hores

La programació d'ACUA presenta "La Bíblia comptada per Xavi Castillo", un espectacle en valencià de Pot de Plom el qual promet no deixar indiferent a ningú amb una versió desenfadada, còmica i actual de la Bíblia.

CulturaTeatre i dansa
21/01/2020
XVII Jornades de Teatre Universitari en el Sota Segura

Dissabtes de l'1 al 29 de febrer de 2020 - Los Montesinos - 20.30 hores

En aquesta edició participaran cinc grups que posaran en escena obres de William Shakespeare, Esteve Soler, Inma Escobedo Rico, Bertolt Brecht i José Luis Alonso de Santos. Totes les actuacions són amb entrada lliure limitada a l'aforament del local. T'esperem!

CulturaTeatre i dansa
23/12/2019
Improvisació teatral i clown, entre les propostes dels nous Tallers de Cultura

Matrícula oberta des del 9 de gener de 2020

Dins de les disciplines de teatre i escriptura, en aquest segon quadrimestre el Servei de Cultura t'ofereix les següents activitats formatives: Curs d'improvisació teatral (del 29/2 al 8/3) i el Taller "Descobrint el nostre clown" (del 4/4 al 5/4).

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Teatre i dansaLiteraturaCursos i tallers
13/12/2019
Gira 2020 de la Tempesta, de W. Shakespeare, a càrrec Aula de Teatre de la UA

Durant els mesos de febrer, març i abril, l'obra de l'Aula de Teatre de la UA visitarà diversos escenaris a Los Montesinos, Petrer, Torrevella, Elda, Alcoi i Alacant. La Tempesta va ser l'última obra que va escriure William Shakespeare, i en ella es mostra una nodrida amalgama d'emocions i sentiments humans. Els personatges, més de catorze, viuen una experiència màgica en una xicoteta illa que els canviarà la vida per sempre.

CulturaTeatre i dansa
31/05/2019
Contra l'amor, a càrrec de l'Aula de Teatre de la UA

Dissabte 8 de febrer - Casa de Cultura de Los Montesinos - 20.30 hores

Dimarts 17 de març - Paranimf de la UA - 11.30 hores

A través de set obres burlesques, Contra l'amor ens fa reflexionar sobre la deformació de l'amor en la nostra societat actual. La possessió, el sacrifici, l'anhel, l'amor romàntic entre altres formes doloroses d'estimar es presenta en forma d'humor negre en aquesta obra magistral de Soler.

CulturaTeatre i dansa
16/01/2020
Hamlet, per Bambalina Teatre Practicable

Dimecres 26 de febrer - Paranimf de la UA - 11.30 hores

Bambalina Teatre Practicable torna amb Hamlet, de W. Shakespeare, en versió de Jaume Policarpo. Aquesta obra repleta d'emoció narra una història plena de venjança, incertesa i aventura. A més, malgrat ser una obra clàssica molt coneguda, es representa amb titelles des d'una perspectiva diferent i innovadora.

CulturaTeatre i dansa
16/01/2020
Trobada amb el coreògraf Sharon Fridman - Dansa

Dimecres 25 de març - 20.00 hores - Paranimf de la UA

Aquesta activitat presenta un programa doble per als amants de la dansa. En primer lloc tindrem l'actuació d'un duo amb el qual el jove coreògraf israelià Sharon Fridman torna a les taules, i que el completa Carlos Peñalver. És una representació dinàmica i innovadora que investiga sobre els límits del moviment. D'altra banda, es projectarà la pel·lícula-documental NIDO, sobre el projecte artístic-social Rizoma, que uneix a centenars de persones de totes les edats i condicions amb un objectiu principal: trobar la veritat del seu moviment.

CulturaTeatre i dansaCinema
16/01/2020
II Biennal de Teatre Universitari Xarxa Vives

Dimecres 29 i dijous 30 d'abril - Paranimf de la UA

La trobada comptarà amb la participació d'una desena d'Aules de Teatre, entre elles la UA. Aquesta activitat es desenvolupa en un format de marató d'actuacions, on cada universitat participant representa una obra de no més de 50 minuts. Representacions en valencià.

CulturaTeatre i dansa
17/01/2020
V Certamen de Teatre Grecollatí

De l'11 al 15 de maig - Col·legi Major de la UA

Aquest certamen de producció pròpia arriba a la seua V edició, i té com a objectiu incentivar entre l'alumnat dels IES la creació de muntatges teatrals basats en textos d'autors clàssics grecollatins.

CulturaTeatre i dansa
17/01/2020
'El festí dels bèsties', a càrrec de l'Aula de Dansa Contemporània UA

Dimarts 19 de maig - Paranimf de la UA - 20.00 hores

Aquesta representació a càrrec de la Aula de Dansa de la UA i dirigida per Carlos Peñalver es va teixint entre les històries paral·leles de diferents personatges que s'enfronten a un viatge dionisíac, on les normes socials i els tabús no existeixen.

CulturaTeatre i dansa
17/01/2020
'Un Bell Cadàver', a càrrec de l'Aula de Teatre de la UA

Dimarts 2 de juny - Paranimf de la UA - 20.00 hores

L'Aula de Teatre de la UA presenta una creació col·lectiva basada en 4.48 Psicosi, l'obra pòstuma de la cèlebre escriptora Sarah Kane. L'obra ofereix una nova visió sobre una textualitat travessada per la foscor i el desemparament d'una dona que rebutja la compassió aliena i, sobretot, l'autocompassió.

CulturaTeatre i dansa
17/01/2020
'Gente que habla sola', a càrrec del grup de la UPUA de l'Aula de Teatre de la UA

Dimarts 9 de juny - Paranimf de la UA - 20.00 hores

Aquesta representació mostra la soledat que s'amaga darrere d'aquest aparent excés de comunicació que ens envolta. Gent que parla sola convida a reflexionar sobre la forma que tenim de comunicar-nos actualment i com ens ajuda o ens perjudica. Direcció a càrrec de Begoña Tenés sobre un text de Juan Luís Mira.

CulturaTeatre i dansa
31/05/2019
Cementeri de flors, a càrrec de l'Aula de Dansa de la UA

L'Aula de Dansa de la UA presenta el seu nou espectacle Cementeri de flors, una peça que el seu director descriu com "un espai per a arribar cap a una realitat etèria, on l'oníric s'apodera dels cossos que s'alliberen fins a marcir. Al final solament queda l'etern, l'ànima."

CulturaTeatre i dansa
05/06/2019
Les Tesmofories, d'Aristófanes, per l'Aula de Teatre de la UPUA

El grup teatral de la Universitat Permanent presenta la seua versió actualitzada de les Tesmoforias, la comèdia grega d'Aristófanes representada durant les Festes Dionisias en el 411 a. de C. Va ser estrenada el 4 de juny en el Paranimf de la UA.

CulturaTeatre i dansa
Aula de teatro de la UA

+ información sobre el Aula de Teatro : inscripción, ensayos, obras en itinerancia, solicitudes de actuación, críticas...

Aula de danza de la UA

+ información sobre el Aula de Danza : inscripción, ensayos, espectáculos en activo, solicitudes de actuación, críticas...

Agenda de teatre i dansa

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464