Saltar apartados

Teatre i dansa

BANNER LA TEMPESTA
BANNNER SOMNI
BANNER LES BACANTS
BANNER CLITEMNESTRA
BANNER CONTRA L'AMOR
BANNER FLORS
BANNER LA TEMPESTA

Actualitat de teatre i dansa

11/06/2019
VII Festival de Teatre Clàssic de L'Alcúdia Universitat d'Alacant

Del 9 al 26 de juliol - Jaciment arqueològic de L'Alcudia, Elx - 22.00 hores

La cita estival amb de teatre clàssic de la UA arriba aquesta edició amb obres d'Aristófanes, Shakespeare, Sófocles i Eurípides i vuit produccions tant amateurs com a professionals. Entre aquestes últimes, veurem "Somni" (Institut Valencià de Cultura), "Hipòlit" (Festival de Teatre Clàssic de Mèrida), "Les Bacantes" (Sennsa Teatro) i "Clitemnestra" (Producciones Equivocadas).

CulturaTeatre i dansa
10/06/2019
Premis del IV Certamen Escolar de Teatre Grecollatí

El passat 17 de maig es va reunir el jurat de la IV edició del Certamen Escolar de Teatre Grecollatí, acordant el lliurament dels premis als guanyadors en les distintes categories.

CulturaTeatre i dansa
05/06/2019
Les Aules de Teatre i Dansa de la UA actuaran en l'Arniches

Del dimecres 26 al dissabte 29 de juny - Teatre Arniches - 20.30 hores

Si no has tingut oportunitat de veure les estrenes, les Aules de Teatre i Dansa de la Universitat d'Alacant presentaran de nou les seues creacions d'aquest curs en el Teatre Arniches d'Alacant: Cementeri de florsLes TesmoforiesContra l'amor i La Tempesta. Totes les actuacions seran en versió en castellà i tindran entrada gratuïta.

CulturaTeatre i dansa
30/05/2019
La UA convoca un concurs per a adjudicar la direcció de les Aules de Teatre y Dansa

Presentació de propostes fins al 30 de juny

Amb aquesta convocatòria, dirigida a les professionals i els professionals que acrediten coneixements i experiència en les diferents àrees, el Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües obri el termini per a presentar propostes per al muntatge dels espectacles teatrals, de dansa i de la Coral per al pròxim curs.

CulturaTeatre i dansa
05/06/2019
Les Tesmofories, d'Aristófanes, per l'Aula de Teatre de la UPUA

El grup teatral de la Universitat Permanent ha presentat per al curs 2018-19 una versió actualitzada de Les Tesmofories, la comèdia grega d'Aristófanes representada durant les Festes Dionisias en el 411 a. de C. Va ser estrenada el 4 de juny en el Paranimf de la UA

CulturaTeatre i dansa
31/05/2019
Contra l'amor, a càrrec de l'Aula de Teatre de la UA

El grup contemporani de l'Aula de Teatre de la UA ha escollit per al curs 2018-19 el muntatge de l'obra del dramaturg català Esteve Soler "Contra l'amor". L'estrena va tenir lloc dimecres passat 15 de maig en el Paranimf de la Universitat d'Alacant.

31/05/2019
La Tempesta, de Shakespeare, el nou muntatge de l'Aula de Teatre de la UA

Estrenada el 23 de maig en el Paranimf de la Universitat d'Alacant, La Tempesta, última obra que va escriure William Shakespeare, ha sigut la proposta clàssica de l'Aula de Teatre de la UA per al curs 2018-2019.

CulturaTeatre i dansa
31/05/2019
Cementeri de flors, a càrrec de l'Aula de Dansa de la UA

El passat 28 de maig es va presentar en el Paranimf de la Universitat d'Alacant Cementeri de Flors, el nou espectacle de l'Aula de Dansa Contemporània de la UA per al curs 2018-19. "Un espai per a arribar cap a una realitat etèria, on l'oníric s'apodera dels cossos que s'alliberen fins a marcir".

CulturaTeatre i dansa
17/05/2019
La UA ha coorganitzat les III Jornades de la Xarxa Alcover de teatre en català

Amb la presència d'una cinquantena de participants, entre els quals hi havia una delegació de la UA, el 13 i 14 de maig es va celebrar a València una nova jornada d'aquesta xarxa d'intercanvi d'espectacles en català de la qual forma part la nostra Universitat. El tema escollit va ser “Interinfluències: arts escèniques, tecnologia i no convencionalitat. Com modulem el disseny i la gestió dels espais escènics”.

CulturaTeatre i dansaEn valencià
25/02/2019
ACUA

Del 27 de febrer al 4 de juny

Arranquen les actuacions dedicades al teatre i a la dansa amb En defensa de Lola Blasco, seguidament podrem gaudir de les representacions de Porta'm al bosc (Maror Produccions) i de Shoes (Esclafit Teatre). Finalment, el quadrimestre culminarà amb l'estrena de les produccions de l'Aula de teatre de la UA: Contra l'amor, La tempesta i Les tesmoforias; i de l'Aula de dansa contemporània de la UA: Cementeri de flors

CulturaTeatre i dansaEn valencià
Aula de teatro de la UA

+ información sobre el Aula de Teatro : inscripción, ensayos, obras en itinerancia, solicitudes de actuación, críticas...

Aula de danza de la UA

+ información sobre el Aula de Danza : inscripción, ensayos, espectáculos en activo, solicitudes de actuación, críticas...

Agenda de teatre i dansa

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464