Saltar apartados
 • UA
 • veu.ua.es
 • UAEsportOnline - Notícies publicades en Abril, 2020
2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Abril, 2020
 • Dijous, 30
 • Logotip UJI esports

  1r Torneig Interuniversitari d'Escacs en línia

  El Servei d'Esports de l'UJI organitza el primer torneig interuniversitari d'escacs en línia #Yomequedoencasa

  En el campionat podran participar totes les universitats valencianes que formen el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU). El nombre de participants serà il·limitat i cadascuna de les universitats a través del seu Servei d'Esports podrà inscriure a tots els membres de la seua comunitat universitària que estiguen interessats (PAS, PDI i estudiantat)

  Per a realitzar la inscripció contacta amb lorena.rubio@ua.es

 • UAEsportOnline - Vídeo

  Coneix a esportistes UA: Rocío Gómez Sordo

  Conèixer l'actitud d'esportistes de la UA en aquesta etapa ens anima a estar actives i actius. Hui seguim amb aquesta sèrie de la mà de Rocío Gómez Sordo, membre de l'equip de futbol-sala femení de la nostra universitat.

 • UAEsportOnline - Vídeo

  Entrevista a entrenadors UA: treball tàctic des de casa

  Seguim amb una nova entrevista als nostres entrenadors, hui amb la participació de Juan Castillo Valero, entrenador nacional nivell III de futbol i entrenador de l'equip de futbol masculí de la UA, que ens parla de les estratègies de ludificació que estan utlitzant per al treball tàctic de l'equip des de casa.

 • Vídeo plank challenge

  Reptes i jocs des de casa: ens unim al #PlankChallenge!

  Encara no heu vist el repte #PlankChallenge per les xarxes socials? Des de l'equip d'orientació de la UA, s'han animat a fer-lo des de casa i comparteixen el resultat amb nosaltres. Si encara penseu que les flexions de braços no poden ser divertides, és que no heu provat a fer aquest repte. Proveu-ho i compartiu-ho amb l'etiqueta #UAEsportOnline!

 • UAEsportOnline - Vídeo

  Coneix a esportistes UA: María José Alfocea Paredes

  Conèixer l'actitud d'esportistes de la UA en aquesta etapa ens anima a estar actives i actius. Hui seguim amb aquesta sèrie de la mà de María José Alfocea Paredes, estudiant del grau en dret, i membre de l'equip de taekwondo de la nostra universitat.

 • Dilluns, 27
 • Vídeo poma volei

  Reptes i jocs des de casa: tocs de volei amb una poma

  Qualsevol moment és bo per a fer esport i divertir-se un poc! Ací teniu les integrants de l'equip de volei femení de la nostra universitat que ens mostren què podeu fer just abans de berenar una peça de fruita. Coneixement, i no ho intenteu amb una pinya, per favor ;-)

  Nota: També ho podeu fer amb una pilota xicoteta..

 • UAEsportOnline - Vídeo

  Entrevista a entrenadors UA: establir rutines amb temps per a tot

  Seguim amb una nova entrevista als nostres entrenadors, hui amb la participació de Carlos Vallaure Cararach, entrenador nivell II de rugbi i entrenador de l'equip de rugbi masculí de la UA, que ens parla de la importància d'establir rutines de qualitat amb temps per a tot: descans, exercici, alimentació saludable, formació i relaxació.

 • Vídeo Ortega Navarro

  Exercici físic i activitat física saludable a casa: Manuel Ortega Navarro

  Necessites treballar força i potència des de casa i sense cap més material que el teu propi cos? Presta atenció al circuït que ens proposa hui Manuel Ortega Navarro, graduat en ciències de l'activitat física i l'esport i preparador físic de l'equip de futbol de la nostra universitat.

 • Vídeo Sellés

  Pautes per a una actitud activa a casa: un teletreball més actiu

  Continuem amb la sèrie Pautes per a una actitud activa a casa. Hui, de la mà de Sergio Sellés Pérez, doctor en ciències de l'activitat física i l'esport i entrenador de l'equip de triatló de la nostra universitat, que ens descriu quines estratègies podem seguir per a tindre un teletreball més actiu.

  Sergio Sellés Pérez

  Sergio Sellés Pérez

  Sergio Sellés PérezSergio Sellés Pérez

 • Divendres, 24
 • Vídeos Héctor Arévalo

  Exercici físic i activitat física saludable a casa: Héctor Arévalo

  Continuem la sèrie Exercici físic i activitat física saludable a casa amb Héctor Arévalo. Graduat en ciències de l'activitat física i de l'esport, és monitor de triatló i component de l'equip de triatló de la UA. Hui ens porta una proposta de exercici físic a casa per a posar-te en moviment. 3 vídeos amb exercicis de mobilitat general, amb goma elàstica, i per a enfortir el core. Adapta'ls al teu nivell i en marxa!

 • Vídeo Pilates

  Exercici físic i activitat física saludable a casa: María Dolores Martínez

  Iniciem la sèrie Exercici físic i activitat física saludable a casa amb la monitora de Pilates María Dolores Martínez, que ens proposa dos vídeos amb exercicis per a unir el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació.

 • Taekwondo

  1r Campionat d'Espanya online de Poomsae

  Del 27 al 30 d'abril de 2020

  La Real Federació Espanyola de Taekwondo celebra el primer campionat online que serà retransmés a través del seu canal de Youtube i Facebook

  Competiran María José Alfocea i Sergi Curtis, de l'Equip de Taekwondo de la Universitat d'Alacant

 • Dimecres, 22
 • Estiraments Kinetic Performance

  Fitxes divulgatives, estigues actiu i mou-te: taula d'exercicis en 2 m2

  T'agradaria fer exercici però no tens espai a casa? Doncs ací estem per a ajudar-te. El programa diari d'activitat física proposat per Kinetic Performance, empresa del Parc Científic d'Alacant, ha estat dissenyat per a realitzar-lo en tan sols dos metres quadrats. Ja no tens excusa!

 • UAEsportOnline - Vídeo

  Entrevista a entrenadors UA: com minimitzar la pèrdua de forma física a casa

  Continuem amb la sèrie d'entrevistes a entrenadors dels diferents equips de la UA amb Lamberto Villalón Gasch, graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. entrenador nacional i responsable de l'equip de voleibol femení de la nostra universitat, que ens parla entre altres coses de com minimitzar la pèrdua de forma física durant aquest confinament.

 • Dimarts, 21
 • UAEsportOnline - Vídeo

  Coneix a esportistes UA: Laura García Castañeda

  Conèixer l'actitud d'esportistes de la UA en aquesta etapa ens anima a estar actives i actius. Hui seguim amb aquesta sèrie de la mà de Laura García Castañeda, estudiant de grau en enginyeria multimèdia, i membre de l'equip de rugbi femení de la nostra universitat.

 • Estiraments

  Taula d'estiraments

  Com a conseqüència del confinament, molt probablement ara mateix haureu substituït l'esport al carrer per les maratons, més concretament les de sèries i pel·lícules al sofà de casa. Ara és el moment d'iniciar la tornada progressiva a l'exercici! Si sabeu estirar el braç per a agafar el comandament a distància o l'aperitiu, segur que podeu fer aquesta taula d'estiraments. Repteu algun familiar, una amiga, o un conegut i compartiu-ho a les vostres xarxes socials amb l'etiqueta #UAesportonline.

 • psicomotricidad-niños

  Exercicis psicomotrius per a fer a casa amb xiquets i xiquetes

  Una proposta original d'exercicis psicomotrius per a fer a casa, que ens ajudaran a minimitzar l'impacte en el desenvolupament dels nostres xiquets i xiquetes per la falta de moviment durant el confinament.

  Aquests jocs i exercicis són propostes de l'especialista en psicomotricitat Saúl López, Doctor en Psicopedadogia per la Universitat d'Alacant.

  instagram.com/saullopezmpsicomotricidad

 • UAEsportOnline - Vídeo

  Pautes per a una actitud activa a casa: Activem-nos però amb coneixement!

  Estem d'acord, cal activar-se, però som conscients de l'enorme quantitat d'informació que està arribant amb propostes per a fer esport des de casa. Són totes adequades per a nosaltres? Alfonso Penichet Tomás, doctor en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i assessor científic de l'equip de rem de la UA, ens dóna uns quants consells ben útils.

 • Dimecres, 15
 • UAEsportOnline - Vídeo

  Coneix a esportistes UA: Óscar Jiménez Gutiérrez

  Conèixer l'actitud d'esportistes de la UA en aquesta etapa ens anima a estar actives i actius. Hui iniciem aquesta sèrie de la mà d'Òscar Jiménez Gutiérrez, membre de l'equip de vòlei platja de la nostra universitat.

 • UAEsportOnline - Vídeo

  Entrevista a entrenadors UA: la gestió de l'equip des de casa

  Iniciem hui la sèrie d'entrevistes a entrenadors dels diferents equips de la UA amb la visió de José Antonio Cañete, entrenador de l'equip de rugbi femení de la nostra universitat, que ens parla de com s'està gestionant l'equip des de casa en aquesta etapa de confinament.

 • UAEsportOnline - Vídeo

  Jocs motors i activitat física en família: fem una coreografia amb xiquets i xiquetes?

  Alberto García Rubio, graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i preparador físic de l'equip de futbol sala femení de la UA ens porta dues propostes molt divertides perquè els més menuts de la casa cremen eixa energia desbordant que estan acumulant a casa. Poseu-vos roba còmoda, escolliu la música, i inventeu-vos la vostra coreografia. En marxa!

 • UAEsportOnline - Vídeo

  Pautes per a una actitud activa a casa: el cervell

  Segur que haureu escoltat que en aquesta etapa de confinament és clau crear-nos unes rutines diàries, però no sabeu molt bé per on començar? Iniciem aquesta sèrie de vídeos de la mà de José Antonio Pérez Turpin, doctor en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i assessor científic de l'equip de vòlei platja de la UA, que ens explica molt sintèticament quin paper hi juga el cervell.

 • Dimecres, 8
 • UAEsportOnline - Vídeo

  Reptes i jocs des de casa: malabars amb els peus

  Les nostres esportistes de l'equip de futbol-sala femení no només s'atreveixen amb la pilota i tiren mà del que tenen per casa. Us animeu a fer un vídeo? Etiqueteu-nos amb el hashtag #UAEsportOnline, i recordeu que després cal aprofitar-ho tot.

 • UAEsportOnline - Vídeo

  Jocs motors i activitat física en família: Orientachapa.

  Tens menors al teu càrrec a casa i busques activitats per mantenir-los físicament actius? Iniciem aquesta sèrie de vídeos de la mà d'Alberto Férriz Valero, doctor en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i assessor científic de l'equip d'orientació de la UA, qui amb el seu col·lega Fran Vera, ens presenten la proposta Orientachapa. Que la disfruteu!

 • Dimarts, 7
 • UAEsportOnline - Vídeo

  #JoEmMenegeACasa

  Aquest passat dilluns dia 6 d'abril es va celebrar el Dia de l'Esport. Per a commemorar aquesta efemèride, la Fundació Trinidad Alfonso i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport animaren a realitzar activitat física, i des del Servei d'Esports de la Universitat d'Alacant publicàrem tot un seguit de vídeos. Voleibol, rugbi, taekwondo, esport en família i molt més.

 • Divendres, 3
 • Logo AlinUA

  La UA es cuida a casa #LaUAescuidaacasa

  El Gabinet d'Alimentació i Nutrició de la Universitat d'Alacant (ALINUA) juntament amb el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat volen facilitar-te informació veraç sobre alimentació saludable durant el període del coronavirus Covid-19 ja que una alimentació saludable contribueix al bon funcionament del sistema immunitari. Per a això, han confeccionat alguns fullets informatius tant per a la població general en aquest període de confinament com per a l'alimentació dels principals grups de risc indicats pel Ministeri de Sanitat

 • Logo esport a la UA

  #Joemquedeacasa. Entrenament amb l'Equip de Triatló de la Universitat d'Alacant

  Segueix els directes en Instagram de @uatriatlón. 

 • Dijous, 2
 • Exercicis

  El Servei d'Esports de la UA us proposa alguns exercicis per a mantenir-vos en forma a casa

  Recorda que posem a la teua disposició un programa de condicionament físic, centrat en la flexibilitat general:

  EXERCICIS DE FLEXIBILITAT

 • Tornar al tauler principal

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464