Saltar apartados
 • UA
 • veu.ua.es
 • UALlengüesOnline - Notícies publicades en Març, 2021
2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril
Notícies publicades en Març, 2021
 • Dilluns, 22
 • Els-directes-03

  'Els Directes' amb el Voluntariat Lingüístic - 3a edició amb Tres Voltes Rebel

  Dimecres 24 de març 20 h. Instagram @LlenguesUA

  Nova trobada virtual del Voluntariat Lingüístic de la Universitat d'Alacant amb una personalitat de l'àmbit lingüístic catalanoparlant. Un projecte que es consolida amb quasi 14.000 visualitzacions de l'últim directe al llarg d'un mes.

  En aquesta ocasió la convidada a mantenir una xarrada amb els voluntaris i voluntàries serà l'autora i il·lustradora valenciana Ame Soler, més coneguda pel seu nom artístic que pren de la poesia de Maria-Mercè Marçal, Tres Voltes Rebel.

 • Dimecres, 10
 • revista-lespill-63-64

  Nou número de la revista L'Espill en la qual col·labora la UA

  El Feminisme avui i demà constitueix el dossier central del nou número de la revista de pensament L'Espill (núm. 63- 64). La revista, que edita la Universitat de València i amb la qual la Universitat d'Alacant col·labora com a coeditora, aplega també uns quants articles que reflexionen sobre l'impacte de la pandèmia; una entrevista a l'escriptor i advocat turc Burhan Sönmez; ressenyes de llibres i diversos articles d'actualitat, entre els quals Anotacions sobre l'impacte digital en la democràcia, del professor de la Universitat d'Alacant Manuel Alcaraz.

   

  La coedició de la revista L’Espill entre la Universitat d’Alacant i la Universitat de València és resultat d’un conveni de col·laboració entre totes dues institucions, que s’uneix a anys de col·laboració entre el Servei de Llengües (Vicerectorat d’Estudis, Qualitat i Llengües) i el Servei de Publicacions de la Universitat de València, com ara la realització dels cicles de conferències “Pensar el segle XXI”, en què van participar especialistes del món de la filosofia, la sociologia, la política o l'economia, com ara Margarita Boladeras, Josep Fontana,  Salvador Giner, Federico Mayor Zaragoza, Isabel Morant, Sami Naïr, Josep Ramoneda o Dominique Schnapper.

 • Dimarts, 2
 • Jesus tuson

  III Premi Jesús Tuson sobre diversitat lingüística

  Fins al 31 de març de 2021

  El premi Jesús Tuson promou la recerca i la transferència de coneixement del patrimoni lingüístic de la humanitat.

  Amb l’objectiu de recordar i reconèixer la tasca de Jesús Tuson per donar a conèixer i fer respectar la diversitat lingüística del món, el Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona, la Xarxa Vives d’Universitats i Òmnium Cultural convoquen el premi Jesús Tuson sobre diversitat lingüística.

 • Carme serrallonga

  XXVIII Premi Carme Serrallonga a la qualitat comunicativa

  Fins al 22 de març de 2021

  La Facultat de Filologia i Comunicació de la Universitat de Barcelona convoca una nova edició del Premi Carme Serrallonga, dirigida a l'alumnat de la Xarxa Vives. Les persones participants hauran de proposar una organització que haja destacat per la seua política comunicativa exemplar, que transmeta missatges clars, no discriminatoris i accessibles que permeten la participació democràtica de qualsevol ciutadà.

  Les propostes han d'estar escrites en català, tenir un màxim de 5 planes i aportar també materials gràfics i visuals que justifiquen la proposta. El millor text es premiarà amb una dotació econòmica de 400 euros.

 • Tornar al tauler principal

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464