Saltar apartados

UALlengüesOnline

#UAOnline

Novetats

02/03/2021
III Premi Jesús Tuson sobre diversitat lingüística

Fins al 31 de març de 2021

El premi Jesús Tuson promou la recerca i la transferència de coneixement del patrimoni lingüístic de la humanitat.

Amb l’objectiu de recordar i reconèixer la tasca de Jesús Tuson per donar a conèixer i fer respectar la diversitat lingüística del món, el Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona, la Xarxa Vives d’Universitats i Òmnium Cultural convoquen el premi Jesús Tuson sobre diversitat lingüística.

02/03/2021
XXVIII Premi Carme Serrallonga a la qualitat comunicativa

Fins al 22 de març de 2021

La Facultat de Filologia i Comunicació de la Universitat de Barcelona convoca una nova edició del Premi Carme Serrallonga, dirigida a l'alumnat de la Xarxa Vives. Les persones participants hauran de proposar una organització que haja destacat per la seua política comunicativa exemplar, que transmeta missatges clars, no discriminatoris i accessibles que permeten la participació democràtica de qualsevol ciutadà.

Les propostes han d'estar escrites en català, tenir un màxim de 5 planes i aportar també materials gràfics i visuals que justifiquen la proposta. El millor text es premiarà amb una dotació econòmica de 400 euros.

19/02/2021
"Els Directes" amb el Voluntariat Lingüístic - 2a edició amb Juliana Canet

Dimecres 24 de febrer 20 h. Instagram @LlenguesUA

Segona trobada virtual del Voluntariat Lingüístic de la Universitat d'Alacant amb una personalitat de l'àmbit lingüístic catalanoparlant. En aquesta ocasió la convidada a mantenir una xarrada amb els voluntaris i voluntàries serà la youtubera  i presentadora catalana Juliana Canet.

17/02/2021
Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2021-Virtual

A la Lliga de Debat, diversos equips d’estudiants dels territoris de parla catalana s’enfronten dialècticament sobre un tema polèmic i d’actualitat. Aquest any, equips de Secundària i Batxillerat competiran a la UA el dia 23 febrer amb el tema: "És compatible el creixement global de l'economia amb el respecte al medi ambient?".

17/02/2021
21 de febrer: Dia Internacional de la Llengua Materna

L’any 1999 la UNESCO va proclamar el 21 de febrer com a Dia Internacional de la Llengua Materna. Amb aquest motiu, la Biblioteca de Filosofia i Lletres ha escollit diversos textos que es poden llegir en els cartells exposats a la 1a i 2a planta de la Biblioteca.

A més, convida a la comunitat a participar del 15 al 22 de febrer amb uns  mots encreuats sobre l’obra de l’escriptor Lluís Alpera , amb els quals els participants podran guanyar un lot de llibres d’aquest poeta.

17/02/2021
La Xarxa Vives d'Universitats convoca el 'Premi a la creació de continguts audiovisuals en català, aranès i LSC a les xarxes'

Fins al 28 de febrer de 2021

El premi valora i premia l’originalitat, la qualitat tècnica, artística i lingüística, així com la contribució a la promoció de la llengua, dels vídeos i canals difosos a les xarxes socials. S'estableixen dues categories: premi al millor vídeo i premi al millor canal. Els vídeos presentats hauran d’haver estat publicats en alguna xarxa social (YouTube, Vimeo, Instagram, Twitter, Facebook, Tik Tok, Twitch, etc.) durant 2020.

05/02/2021
Matricula't en els Tallers de Llengües i Cultures i explora noves geografies

Matrícula de l'11 al 18 de febrer

Tornen els Tallers de Llengües i Cultures de la UA. En aquesta nova edició, a més dels d'introducció a la llengua i la cultura alemanya, àrab, catalana, italiana, japonesa, llengua de signes, portuguesa i russa; exploren noves geografies com les musicals i digitals a través dels tallers: Italià aplicat a l'òpera, En valencià a internet i Videojocs: Introducció a la llengua i la cultura.

03/02/2021
El SL reinventa l'oferta d'activitats del Voluntariat Lingüístic amb dos innovadors projectes en línia

Un és el projecte #UAtubers al canal SomUA. El contingut dels vídeos tindrà temàtiques molt diverses, i l'esperit serà el mateix: alumnes parlant a alumnes, creant xarxa i un nou fòrum de comunicació per a la comunitat universitària.

Daltra banda, naixen també Els Directes d'Instagram del Voluntariat Lingüístic, en el qual els voluntaris i voluntàries gaudiran de trobades mensuals amb diferents personalitats que ells i elles escolliran.

25/01/2021
Taller inicial sobre l'app EULALIA per a professorat de llengües

Inscripció del 25 al 29 de gener

La UA ha organitzat el Taller inicial sobre l’app EULALIA per a professorat de català i castellà com a L2 o LE amb l’objectiu de donar a conèixer el projecte i l’app EULALIA i mostrar el procediment per a generar 2 activitats en l’app. Aquest taller, impartit per Robert Escolano i Marina Macià (Servei de Llengües de la UA), consisteix en dues sessions:

  • Introducció (teletreball autònom amb una dedicació aproximada de 3 h)
  • Sessió pràctica (per videoconferència, 2 h)

La inscripció al taller és gratuïta i el Servei de Llengües de la UA emetrà un certificat de 5 h a totes les persones que hi participen. 

27/11/2020
Projecció de la pel·lícula 'La mort de Guillem' coincidint amb el Dia dels Drets Humans

Paranimf UA. 10 de desembre - 19.00 h
Entrada per invitació.

Després de la projecció hi haurà un col·loqui en el qual participaran l'actor Jany Collado, que interpreta a Guillem, Maria Martí, que interpreta a Ana Estellés, i el productor de SUICAfilms Pepe Andreu.

El film recull la història del dol dels pares de Guillem Agulló, un jove antifeixista assassinat per un grup d'ultradreta l'11 d'abril de 1993; i la seua lluita per a evitar la manipulació de la mort del seu fill.

24/11/2020
Commemoració del 'Dia dels Drets Lingüístics al País Valencià' 2020

Dijous 3 desembre 19.00 h. Seu ciutat d'Alacant i online

Dins de les activitats programades amb motiu de la jornada, la taula redona "Drets lingüístics: consum i activisme cultural" reunirà a: Aitana Ferrer(cantant, mestra i valentuber), Artur Martínez (La Fúmiga) i Vicenta Tasa (prof. de Dret Constitucional i dir. de la Càt. de Drets Lingüístics de la UV).

16/11/2020
GEM en concert amb motiu de l'aniversari de l'aprovación de la LUEV

Divendres 20/11/2020 - 20.00 - Teatre Arniches

La Universitat d'Alacant s'uneix als actes de celebració del 37é aniversari de l'Aprovació de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià amb l'organització d'un concert de GEM divendres que ve. Per a assistir és necessari reservar les entrades per telèfon al 607 930 565 o per correu en lacivica.cat@gmail.com.

Com a complement a les activitats el dissabte 21 de novembre tindra lloc la lectura d'un manifest al Palau de la Diputació Provincial d'Alacant a les 11.30 h.

11/11/2020
Presentació dels llibres guanyadors dels Premis Altea de Literatura i Investigació 2020

Dijous, 12 de novembre -20.00 h - Centre Social d'Altea

L'acte servirà per a lliurar als autors els corresponents trofeus: «Penell», «Aila» i «La Mà del Sol». Com que l'aforament és limitat i cal atendre estrictament les mesures sanitàries contra la COVID-19, s'ha de  reservar prèviament l'entrada a la Casa de Cultura; o per Internet, en alteacultural.com.

També és possible seguir l'acte des de casa gràcies a la retransmissió que oferirà l'Ajuntament d'Altea en www.altea.es.

05/11/2020
18a Edició del Concurs Universitari Sambori de Narrativa Adobe en Valencià

La Fundació Sambori en col·laboració amb les universitats públiques valencianes convoca la divuitena edició del Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià dins del context dels Premis Sambori 2021. Pot participar qualsevol estudiant de les universitats col·laboradores.

CulturaConcursos i premisLiteraturaEn valencià
28/10/2020
TESA en concert

Dijous 5 de novembre - Paranimf de la UA - 20.00 h

Invitacions disponibles

Tesa és una rapera valenciana amb un estil únic que l'ha portada a liderar l'escena urbana valenciana en constant creixement i expansió. La seua música, que mescla hip-hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes, part de tres constants fonamentals: Arrels, Feminisme i Festa.

22/10/2020
El Servei de Llengües i la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant col·laboren en les II Jornades Internacionals de Didàctica del Valencià com a L2

La Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera (SERCLE) organitza, juntament amb el CEFIRE Específic de Plurilingüisme i amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant i la Universitat de Vic les II Jornades Internacionalsde Didàctica del Valencià com a L2.

15/10/2020
Lectura pública del Tirant lo Blanc amb el Voluntariat Lingüístic

La UA va participar en la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana #9dOctubre amb la V Lectura del Tirant lo Blanc, juntament amb l'Ajuntament d'Alacant i La Cívica Escola Valenciana de l’Alacantí.

En la lectura hi participaren quinze estudiants de la UA que formen part del  Voluntariat Lingüístic UA. Aquest grup, coordinat pel Servei de Llengües de la UA, col·labora en activitats per a normalitzar el valencià i promoure el multilingüisme en l’àmbit universitari i en la societat. 

14/10/2020
A l'octubre VI Curs de literatura popular a Altea

Els pròxims dies 16, 17, 23 i 24 d’octubre tindrà lloc a Altea el VI Curs de Literatura Popular, sobre «Literatura popular, gastronomia i dieta mediterrània». Hi ha prevista, a part de la tradicional modalitat presencial, també una modalitat no presencial per a totes les persones interessades a cursar-lo a distància.

16/09/2020
Convocatòria de pràctiques becades en el Servei de Llengües de la UA

El Servei de Llengües ofereix unes pràctiques becades en diverses àrees amb la finalitat de facilitar a l'alumnat la possibilitat d'aplicar i complementar els coneixements adquirits durant la seua formació acadèmica.

  • Centre d'Autoaprenentatge de Valencià (3 places): correcció d'àudios i conducció de classes de conversa.
  • Centre d'Autoaprenentatge de Valencià (1 plaça): elaboració de materials per a l'autoaprenentatge d'anglès en línia.
  • Servei de Llengües - Àrea d'assessorament (2 places): Revisió de BD terminològiques i ampliació de les memòries de traducció en valencià i anglès.
  • Servei de Llengües - Àrea de dinamització (3 places): Dinamització i promoció del valencià  donant suport a tasques diverses en l'organització d'activitats

Totes les pràctiques s'ofereixen en modalitat de 20 h. setmanals i duracions de 4-6 mesos. El termini de presentació de sol·licituds és del 15 al 21 de setembre del 2020, ambdós inclosos.

16/09/2020
Les universitats, al capdavant en la lluita per la igualtat de gènere a les aules

La Xarxa Vives publica la segona fase de la col·lecció Guies per a una docència universitària amb perspectiva de gènereuna iniciativa pionera a Europa que ha estat liderada per les 22 Unitats d’Igualtat de les universitats de la Xarxa. La Universitat d'Alacant col·labora en l'elaboració i traducció d'aquesta col·lecció.

La col·lecció respon a la voluntat de les universitats de promoure polítiques integrals que afavorisquen la igualtat de gènere, el principi d’igualtat d’oportunitats  i la diversitat en la docència i recerca universitàries. A més, amb l’aplicació de les recomanacions i les pautes que incorporen es pretén que esdevinga un agent de canvi social, ja que permetrà que l’alumnat desenvolupe l’esperit crític necessari per a identificar estereotips, normes i rols socials de gènere i que adquirisca competències per combatre la ceguesa al gènere en la pràctica professional futura.

14/09/2020
Tallers de Llengües i Cultures en línia, del Servei de Llengües UA, per al primer quadrimestre 2020-2021

Del 23 al 28 de setembre, el Servei de Llengües obri el període de preinscripció per als tallers d'Alemany, Àrab, Italià, Japonès, Llengua de Signes, Portuguès i Rus, dissenyats amb l'objectiu de promoure els valors del plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses i de l'ús del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica. Cada taller introductori tindrà una durada de 10 hores, repartides en 5 sessions.

14/09/2020
Com rebre suport lingüístic per a tesis en valencià i en llengües estrangeres?

El Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant continua editant les respostes ràpides a preguntes freqüents dels serveis que ofereix i les oportunitats que la Universitat el proporciona al voltant de les llegües. Més guies en la llista de reproducció.

29/07/2020
La 52a UCE a Prada acull activitats procedents de la UA

Entre el 16 i el 23 d’agost la vila de Prada acollirà la Universitat Catalana d’Estiu com cada any, l’edició 52 ja. Durant aquests dies, professorat i alumnat de totes les universitats de la Xarxa Vives s’hi troben en cursos, tallers i d’altres activitats per a continuar la seua formació i el coneixement del territori durant l’estiu. Els cursos abasten totes les branques científiques: dret, història, literatura, música, llengua, filosofia...

23/07/2020
La Universitat d'Alacant amplia la seua oferta de cursos de valencià

La Universitat d’Alacant, a través del Servei de Llengües, acaba de presentar la seua oferta de cursos de valencià per al primer quadrimestre del pròxim curs acadèmic 2020-2021, una oferta que s’amplia enguany amb un total de 23 cursos de nivell B1, B2, C1, C2, en col·laboració amb les seus universitàries de Cocentaina, Elda, la Nucia, Petrer, Torrevella, la Vila Joiosa i Villena.

16/07/2020
La UA llança la nova campanya 'Matricula't en llengües a la UA. Enamora't amb les llengües'

La Universitat d’Alacant acaba de posar en marxa la campanya «Matricula’t en llengües a la UA. Enamora’t amb les llengües», amb l’objectiu d’informar l’alumnat sobre les assignatures que la UA impartirà en valencià, anglès i altres llengües, durant el curs 2020/2021.

14/07/2020
"La Tempesta" de William Shakespeare en línia en el VIII Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia-UA

L'adaptació La Tempesta de William Shakespeare a càrrec de l'Aula de Teatre Clàssic de la UA inaugura la selecció d'obres en valencià del VIII Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia-Universitat d'Alacant (edició en línia). Des del 13 de juliol a les 20.00 h fins al 24 de juliol a les 23.59 h, és possible gaudir d'aquesta obra a través d'internet visitant la pàgina web del festival.

En els pròxims dies dues obres més se sumaran a aquesta selecció: dijous 16 de juliol a les 18.00 h Aululària (la comèdia de l'Olla), de Plaute, a càrrec de l'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa de Gata de Gorgos; i divendres 24 de juliol a les 20.00 h Hamlet Canalla, una adaptació de la famosa obra de William Shakespeare en una coproducció de l'Institut Valencià de Cultura i la companyia Teatre Micalet.

El VIII Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia-Universitat d'Alacant, que enguany té lloc a través d'internet, ofereix altres 12 representacions teatrals clàssiques a càrrec d'institucions educatives i companyies professionals, a més d'exposicions, tallers i altres activitats complementàries. Tot elles disponibles en la web del festival https://cultura.ua.es/festival-alcudia.

09/07/2020
El Voluntariat Lingüístic UA present en el Feslloc 2020

El Feslloc és un dels festivals que dóna el tret d’eixida a l’estiu, especialment després dels exàmens universitaris. Se celebra a Benlloc i és un aparador del panorama musical per excel·lència que reuneix artistes i públic durant uns dies a la Plana Alta. Enguany es farà en format reduït, els dies 9 i 10 de juliol per al públic local, i l’11 per a un públic més general.

02/07/2020
Ja podem gaudir del concert «Música de Poetes» amb el qual la UA i altres tretze universitats de la Xarxa Vives van celebrar juntes la Nit de Sant Joan

Dimarts 23 de juny, des de les 11.30 hores, va tenir lloc en Instagram Live el concert "Música de Poetes" de la Xarxa Vives, al qual la UA es va sumar amb la participació del músic de Cocentaina Andreu Valor. «El Concert #MúsicaDePoetes va reunir a cantautors catalans, valencians, balears i andorrans, que van interpretar les seues versions preferides de la poesia en català musicada en celebració de la Nit de Sant Joan, i també com a mostra d'agraïment a tota la comunitat universitària per l'esforç realitzat els darrers mesos».

02/07/2020
La Universitat d'Alacant reprèn la setmana vinent els exàmens oficials de coneixements d'espanyol

La Universitat d'Alacant reprèn la setmana vinent l’activitat com a centre oficial examinador de coneixements d'espanyol a través del Centre Superior d'Idiomes (CSI). Concretament, els pròxims dies 9 i 10 de juliol tindran lloc al campus de Sant Vicent del Raspeig exàmens de Coneixements Constitucionals i Socioculturals d'Espanya (CCSE) i Diplomes d’Espanyol com a Llengua Estrangera (DELE) de l'Institut Cervantes.

18/06/2020
"Música de poetes": la UA i altres tretze universitats de la Xarxa Vives celebrem juntes la Nit de Sant Joan

Dimarts que ve 23 de juny, des de les 11.30 hores, tindrà lloc en Instagram Live el concert "Música de Poetes" de la Xarxa Vives, al qual la UA se suma amb la participació del músic de Cocentaina Andreu Valor. «El Concert #MúsicaDePoetes reunirà a cantautors catalans, valencians, balears i andorrans, que interpretaran les seues versions preferides de la poesia en català musicada en celebració de la Nit de Sant Joan, i també com a mostra d'agraïment a tota la comunitat universitària per l'esforç realitzat els darrers mesos».

12/06/2020
Convocatòria de suport lingüístic a comptes en xarxes socials

S'ha publicat en el BOUA la Convocatòria 2020 de suport lingüístic a comptes institucionals de la UA en xarxes socials, amb la qual incentivem la presència del valencià (i de l'anglés, en contextos internacionals) en les publicacions en xarxes socials dels comptes institucionals de la UA.

Més informació

12/06/2020
Una alumna de Filologia Catalana de la UA guanya el 2n Premi del XVII Sambori Universitats

El relat  Crònica d’un a mor(t) anunciada , de Laura Sellés Lloret, ha resultat guardonat entre altres 137 obres presentades amb el segon premi del concurs que cada any organitza la Fundació Sambori adreçat a l’alumnat universitari de les cinc institucions públiques valencianes.

11/06/2020
La UA reforça l'aposta pel multilingüisme

La Universitat d'Alacant reforça l’aposta estratègica pel multilingüisme i la igualtat lingüística de les llengües oficials en la institució. A través del Servei de Llengües, la UA participa en diversos projectes i equips tècnics d'entitats com la CIEACOVA, el Termcat o la Xarxa Vives d’Universitat, forma part del projecte europeu EULALIA i s'incorpora a MET, SERCLE, SICELE i a la xarxa.val, segons ha destacat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés.

28/05/2020
La Fundació Full i Escola Valenciana s'uniran al Club de Lectura RodaLlibres de la UA en la seua sessió de clausura

La Universitat d’Alacant, a través del Servei de Llengües i la Biblioteca Universitària, van crear al setembre del 2019 el Club de Lectura RodaLlibres, amb l’objectiu de promoure la lectura, visibilitzar i difondre la literatura d’escriptors i escriptores valencians. Rodallibres compta amb 63 inscrits que han participat enguany en 6 sessions i forma part dels Clubs de Lectura Entre Línies i de la Xarxa de Clubs de Lectura del Sud, recentment creada.

20/05/2020
Ampliació de termini de sol·licituds. Suport lingüístic a materials docents

S’amplia el termini de presentació de sol·licituds a la Convocatòria de suport lingüístic a l’elaboració de materials docents en valencià i anglès 2020 (curs 2020-2021).

Atès que, segons el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma, els terminis dels procediments administratius queden suspesos, s'amplia el termini, fins que perda vigència aquest Reial decret, per a sol·licitar suport lingüístic a l’elaboració de materials docents en valencià i anglès per al curs 2020-2021. 

18/05/2020
Continuació en línia dels Aules de Conversa del Servei de Llengües

Algunes Aules de Conversa que el Servei de Llengües coordina al #territoriUA continuen en línia durant la resta del curs: Alcoi, Elda, Oriola i Saix.

14/05/2020
Els cursos de valencià adaptats a la no presencialitat

Els Cursos de Valencià que ofereix el  Servei de Llengües  de la Universitat d’Alacant cada quadrimestre s’han adaptat ràpidament davant d’aquesta situació que no feia possible les classes presencials. En les classes de llengües, el contacte humà és molt important, especialment per a la pràctica lingüística, que s’aprèn com més es practica, i també per la motivació que fa l’acompanyament personal tant del professorat com de les companyes i companys. Per això, el canvi que hem hagut de fer calia que també continguera les dosis necessàries d’empatia amb l’alumnat, ja que cadascú vivia situacions diverses.

01/05/2020
El Club de Lectura Rodallibres inicia les seues tertúlies digitals amb "Dins el darrer blau de Carme Riera"

"Bon ambient i debat sucós en la primera #eTertúlia de #RodaEllibres. Ahir comentàrem #Dinseldarrerblau, de Carme Riera. Quin final...

Agraïm la col·laboració de la Delegació de l'@institutestudiscatalans a #Alacant i la participació de #ClubsdeLecturadelSud."

29/04/2020
Els Tallers de Llengües i Cultures finalitzen les seues últimes sessions a través de reunions telemàtiques.

El Servei de Llengües de la UA treballa amb professorat i alumnat per a la finalització telemàtica dels Tallers de Llengües i Cultures que van quedar suspesos amb l'inici del confinament.

22/04/2020
Ampliat el termini de presentació per al XII Concurs de curtmetratges, obres audiovisuals, subtitulació i doblatge

Ampliat el termini de presentació de treballs fins al 15 de juliol de 2020

En aquest concurs d'obres en valencià pot participar qualsevol alumne de la UA del curs 2019-2020, tant de grau com de postgrau o de títols propis, sempre que no haja estat premiat en edicions anteriors. Hi haurà premis al Millor Curtmetratge, Millor Videoclip, Millor Espot Publicitari, Millor Videocreació, Millor Vídeo Educatiu, Millor Doblatge i Millor Subtitulació.

08/04/2020
Dieta audiovisual en valencià UA

A més dels recursos formatius de Dieta en valencià UA, el Servei de Llengües de la UA t'ofereix un ampli repositori de recursos audiovisuals en múltiples formats commúsica, sèries, pel·lícules, programes de Youtube, recursos literaris... en valencià perquè pugues gaudir d'ells directament des d'internet.

08/04/2020
Dieta en valencià UA, web de recursos de formació

El Servei de Llengües posa a la vostra disposició els materials de formació de valencià en línia de què disposem a la Universitat d’Alacant i d’altres que fem servir a l’aula perquè tingueu una dieta en valencià rica en formació i diversió. Les expertes no aconsellen una dieta moderada de valencià! ;-)

03/04/2020
Tertúlies literàries des de casa #rodaEllibres

El Club de Lectura Rodallibres continua la seua activitat mitjançant la realització de tertúlies literàries a través d'internet. Primera sessió, el pròxim 30 d'abril. #rodaEllibres

http://twitter.com/rodallibres

06/04/2020
Atenció al públic

Seguint les indicacions sanitàries, us informem que l'atenció al públic des de la Secretaria de Llengües es fan, des del dia 16 de març, exclusivament a través del correu electrònic servei.llengues@ua.es.

06/04/2020
Servei de traducció o correcció de textos al valencià o l'anglès

Hem reforçat el servei habitual de traducció o correcció de textos al valencià o l'anglès a través dels formularis habilitats amb aquest efecte i disponibles en la pàgina web del Servei de Llengües.

06/04/2020
Cursos de valencià 2019-2020

Els cursos de valencià presencials del segon quadrimestre del campus de Sant Vicent, Cocentaina, Elda, la Nucia, Petrer, Torrevella, la Vila Joiosa i Villena continuen de manera no presencial des del dia 16 de març.

     

#UALlengüesOnline

El Servei de Llengües ofereix a la comunitat universitària suport a l’ús del valencià i al multilingüisme, ara, de manera telemàtica. Tens a la teua disposició una àmplia oferta que inclou traduccions a valencià i anglès (també de tesis i materials docents al PDI), cursos de valencià, activitats en xarxes socials, gestió de certificació i acreditació, etc. T’atenem en servei.llengues@ua.es. Esperem que estigues bé! 

Últims vídeos
#UATubers a SomUA
Enllaços d'interés

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464