Saltar apartados

UALlengüesOnline

Banner Concurs Curtmetratges
baner_veu_concurs_val
#UAOnline

Novetats

28/05/2020
La Fundació Full i Escola Valenciana s'uniran al Club de Lectura RodaLlibres de la UA en la seua sessió de clausura

La Universitat d’Alacant, a través del Servei de Llengües i la Biblioteca Universitària, van crear al setembre del 2019 el Club de Lectura RodaLlibres, amb l’objectiu de promoure la lectura, visibilitzar i difondre la literatura d’escriptors i escriptores valencians. Rodallibres compta amb 63 inscrits que han participat enguany en 6 sessions i forma part dels Clubs de Lectura Entre Línies i de la Xarxa de Clubs de Lectura del Sud, recentment creada.

20/05/2020
Ampliació de termini de sol·licituds. Suport lingüístic a materials docents

S’amplia el termini de presentació de sol·licituds a la Convocatòria de suport lingüístic a l’elaboració de materials docents en valencià i anglès 2020 (curs 2020-2021).

Atès que, segons el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma, els terminis dels procediments administratius queden suspesos, s'amplia el termini, fins que perda vigència aquest Reial decret, per a sol·licitar suport lingüístic a l’elaboració de materials docents en valencià i anglès per al curs 2020-2021. 

18/05/2020
Continuació en línia dels Aules de Conversa del Servei de Llengües

Algunes Aules de Conversa que el Servei de Llengües coordina al #territoriUA continuen en línia durant la resta del curs: Alcoi, Elda, Oriola i Saix.

14/05/2020
Els cursos de valencià adaptats a la no presencialitat

Els Cursos de Valencià que ofereix el  Servei de Llengües  de la Universitat d’Alacant cada quadrimestre s’han adaptat ràpidament davant d’aquesta situació que no feia possible les classes presencials. En les classes de llengües, el contacte humà és molt important, especialment per a la pràctica lingüística, que s’aprèn com més es practica, i també per la motivació que fa l’acompanyament personal tant del professorat com de les companyes i companys. Per això, el canvi que hem hagut de fer calia que també continguera les dosis necessàries d’empatia amb l’alumnat, ja que cadascú vivia situacions diverses.

01/05/2020
El Club de Lectura Rodallibres inicia les seues tertúlies digitals amb "Dins el darrer blau de Carme Riera"

"Bon ambient i debat sucós en la primera #eTertúlia de #RodaEllibres. Ahir comentàrem #Dinseldarrerblau, de Carme Riera. Quin final...

Agraïm la col·laboració de la Delegació de l'@institutestudiscatalans a #Alacant i la participació de #ClubsdeLecturadelSud."

29/04/2020
Els Tallers de Llengües i Cultures finalitzen les seues últimes sessions a través de reunions telemàtiques.

El Servei de Llengües de la UA treballa amb professorat i alumnat per a la finalització telemàtica dels Tallers de Llengües i Cultures que van quedar suspesos amb l'inici del confinament.

22/04/2020
Ampliat el termini de presentació per al XII Concurs de curtmetratges, obres audiovisuals, subtitulació i doblatge

Ampliat el termini de presentació de treballs fins al 15 de juliol de 2020

En aquest concurs d'obres en valencià pot participar qualsevol alumne de la UA del curs 2019-2020, tant de grau com de postgrau o de títols propis, sempre que no haja estat premiat en edicions anteriors. Hi haurà premis al Millor Curtmetratge, Millor Videoclip, Millor Espot Publicitari, Millor Videocreació, Millor Vídeo Educatiu, Millor Doblatge i Millor Subtitulació.

08/04/2020
Dieta audiovisual en valencià UA

A més dels recursos formatius de Dieta en valencià UA, el Servei de Llengües de la UA t'ofereix un ampli repositori de recursos audiovisuals en múltiples formats commúsica, sèries, pel·lícules, programes de Youtube, recursos literaris... en valencià perquè pugues gaudir d'ells directament des d'internet.

08/04/2020
Dieta en valencià UA, web de recursos de formació

El Servei de Llengües posa a la vostra disposició els materials de formació de valencià en línia de què disposem a la Universitat d’Alacant i d’altres que fem servir a l’aula perquè tingueu una dieta en valencià rica en formació i diversió. Les expertes no aconsellen una dieta moderada de valencià! ;-)

03/04/2020
Tertúlies literàries des de casa #rodaEllibres

El Club de Lectura Rodallibres continua la seua activitat mitjançant la realització de tertúlies literàries a través d'internet. Primera sessió, el pròxim 30 d'abril. #rodaEllibres

http://twitter.com/rodallibres

06/04/2020
Atenció al públic

Seguint les indicacions sanitàries, us informem que l'atenció al públic des de la Secretaria de Llengües es fan, des del dia 16 de març, exclusivament a través del correu electrònic servei.llengues@ua.es.

06/04/2020
Servei de traducció o correcció de textos al valencià o l'anglès

Hem reforçat el servei habitual de traducció o correcció de textos al valencià o l'anglès a través dels formularis habilitats amb aquest efecte i disponibles en la pàgina web del Servei de Llengües.

06/04/2020
Cursos de valencià 2019-2020

Els cursos de valencià presencials del segon quadrimestre del campus de Sant Vicent, Cocentaina, Elda, la Nucia, Petrer, Torrevella, la Vila Joiosa i Villena continuen de manera no presencial des del dia 16 de març.

     

#UALlengüesOnline

El Servei de Llengües ofereix a la comunitat universitària suport a l’ús del valencià i al multilingüisme, ara, de manera telemàtica. Tens a la teua disposició una àmplia oferta que inclou traduccions a valencià i anglès (també de tesis i materials docents al PDI), cursos de valencià, activitats en xarxes socials, gestió de certificació i acreditació, etc. T’atenem en servei.llengues@ua.es. Esperem que estigues bé! 

Últims vídeos
Enllaços d'interés

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464