Saltar apartados

VEU - Notícies publicades en Març, 2019

1970 / 1971 / 1972 / 1973 / 1974 / 1975 / 1976 / 1977 / 1978 / 1979 / 1980 / 1981 / 1982 / 1983 / 1984 / 1985 / 1986 / 1987 / 1988 / 1989 / 1990 / 1991 / 1992 / 1993 / 1994 / 1995 / 1996 / 1997 / 1998 / 1999 / 2000 / 2001 / 2002 / 2003 / 2004 / 2005 / 2006 / 2007 / 2008 / 2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Març, 2019
 • Divendres, 29
 • Logo Fira del Llibre 2019

  La UA a la Fira del Llibre d'Alacant 2019

  Del 29 de març al 7 d'abril - Plaça Sèneca

  Publicacions de la UA, com és habitual, estarà present a la Fira del Llibre d’Alacant amb les novetats i una mostra de les publicacions més atractives. Apopa't a la plaça Sèneca (antiga estació d’autobusos) del 29 de març al 7 d’abril.

  CulturaLiteratura
 • Cartell Cicle Cinema i Còmic

  I Cicle de Cinema i Còmic. Imprescindibles del Còmic

  Del 1 al 15 d'abril - Seu Ciutat d'Alacant i Campus UA

  L'Aula de Còmic de la UA et proposa un recorregut per alguns dels personatges més icònics del món del còmic en el seu pas per la gran pantalla. Al llarg del mes veurem 5 pel·lícules comentades per experts amb les quals coneixerem més sobre Batman, Akira, Superlópez, Tintín o Whatchmen.

  CulturaCinema
 • Dimecres, 27
 • Amalio gran

  IV CERTAMEN DE POESÍA POETA AMALIO GRAN

  Convocatòria abireta fins al 15 d'octubre

  La Universitat d'Alacant a través de la seua Seu Universitària a Villena, Llibreria i Papereria Papelicopy i el portal "Amalio Gran", convoquen per a 2019 l'IV CERTAMEN DE POESIA POETA AMALIO GRAN sota el lema: "Caminant pel costat salvatge" (Walk on the wild side). Basees segons l'anunci de la convocatòria en el BOUA.

  CulturaLiteratura
 • Dilluns, 25
 • Cartell Festival Música Antiga Oriola

  La Seu Universitària d'Oriola col·labora en l'organització del Festival de Música Antiga d'Oriola

  Del 27 al 31 de març - Oriola

  El pròxim dimecres 27 de març comença, amb la col·laboració de la Seu Universitària d'Oriola, el Festival de Música Antiga d'Oriola, un festival entorn de la música barroca i renacentista en el qual els assistents es transportaran entre els segles XVI i XVII en diferents escenaris de la ciutat declarats com a Béns d'Interés Cultural.

  CulturaMúsica
 • Cartell Delibes 2

  El CeMaB dedica una jornada a Miguel Delibes

  Dimecres 27 de març - CeMab/Seu Universitària Ciutat d'Alacant - 10.00h/20.15h

  Com a part del programa de celebració del seu 20 Aniversari, el CeMaB ornaitza una jornada en homenatge a l'escriptor Meguel Delibes en la qual comptarà amb el director de la Fundació Miguel Delibes per a parlar de l'entitat, i amb la filla de l'homenatjat, Elisa Delibes de Castro, que realitzarà una semblança sobre el seu pare.

  CulturaLiteratura
 • Divendres, 22
 • Breu Trobades

  Tornen les Trobades d'Escola Valenciana amb la participació de la UA

  Del 31 de març fins al 8 de juny

  Comencen els tradicionals Trobades d'Escola Valenciana sota el lema Som i serem paraules i la participació, un any més, de la Universitat d'Alacant mitjançant la seua Servei de Llengües. Aquestes trobades, de caràcter reivindicatiu i festiu, recorreran diferents localitats de les nostres comarques.

  CulturaMúsicaLiteraturaEn valencià
 • Divendres, 15
 • Cartell Òpera Paranimf

  La Coral de la UA interpretarà l'òpera "L'Elisir d'Amore" en un concert solidari en el Paranimf

  Dimecres 10 d'abril - Paranimf UA - 19.00h

  La Coral de la Universitat d'Alacant estrena l'òpera L'Elisir d'Amore en un concert solidari a benefici de l'Associació Parkinson Alacant, assumint per primera vegada el repte de dur a terme una òpera completa escenificada que acompanya al piano el seu director, Shlomo Rodríguez.

  CulturaTeatre i dansaMúsica
 • Pluri-identitats

  Exposició PLURI-IDENTITATS

  El MUA es transforma en un espai per a la creació artística contemporània on vint-i-dos projectes de diferents artistes i col·lectius plantegen qüestions vinculades amb la identitat de gènere, la diversitat sexual, l'expressió de gènere o l'orientació afectivosexual.

  CulturaExposicions
 • Dimarts, 12
 • Cartell concerts guitarra

  Cicle de concerts dels alumnes del Màster d'Interpretació de Guitarra Clàssica a les Seus Universitàries

  Del 13 de març al 7 de juny - Seus Universitàries

  El proper dimecres 13 de març a les 19.00 h. comença un cicle de concerts oferits pels alumnes del Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica en diferents Seus Universitàries de la Universitat d'Alacant i a l'Aula Universitària d'Aigües.
  L'entrada és gratuïta per a tots el concerts fins completar l'aforament.

  CulturaMúsica
 • Pluri-identitats

  Exposició PLURI-IDENTITATS a la Sala Sempere del MUA

  Del 15 de març al 14 de juliol - Sala Sempere (MUA)

  El divendres 15 de març a les 19.00 h. s'inaugura a la Sala Sempere del MUA PLURI-IDENTITATS, l'exposició d'aquesta primera Convocatòria Biennal d'Arts Visuals, que naix amb la voluntat de ser un espai per a la creació artística contemporània en el qual plantejar qüestions vinculades amb la identitat de gènere, la diversitat sexual, l'expressió de gènere o l'orientació afectivosexual.

  CulturaExposicions
 • Shoes

  La companyia Esclafit Teatre representa l'obra bilingüe "Shoes"

  Dijous 4 d'abril - Facultat d'Educació - 18.00h

  Esclafit Teatre porta a la Universitat Shoes, una obra en la qual l'autor ens anima a trencar els prejudicis lingüístics amb un to de comedia, tractant el valencià i l'anglés de manera que resulten molt propers per al públic. L'entrada és gratuïta mitjançant invitació. Obra en valencià i anglés.

  CulturaExposicionsEn valencià
 • Dilluns, 11
 • Cicle Cinema, Literatura i Educació

  L'Aula Universitària de La Romana organitza el Cicle "Cinema, Literatura i Educació"

  3, 10 i 30 d'abril - Casa de Cultura de La Romana - 19.30h

  Comença el Cicle Cinema, Literatura i Educació organitzat per l'Aula Universitària de La Romana. La presentació correrà a càrrec del professor de la Universitat d'Alacant Ximo Espinós el 3 d'abril a les 19.30 h. i coincidirà amb la projecció de la primera pel·lícula del cicle La Llibreria.

  CulturaCinemaEn valencià
 • Cartell Cinema i Salut

  L'Aula de la Salut de la Seu Ciutat d'Alacant i l'Hospital General programen un cicle de cine i salut

  Del 7 de març al 4 d'abril - Seu Ciutat d'Alacant - 17.30h

  L'activitat de l'Aula de Salut continua amb la programació, en col·laboració amb l'Hospital General d'Alacant, d'un cicle sobre Cine i Salut. Consta de quatre sessions amb projeccions i debat posterior al voltant de quatre temes d’interès: «Envelliment positiu»; «Dona i vida»; «Alcohol, adhesiu social»; i «Família i bogeria».

  CulturaCinema
 • música zero

  La revista 'Música Zero' i el seu vincle amb la UA

  Entrevistem el director de la revista Musica Zero, una revista de difusió musical molt vinculada amb la nostra universitat i el seu alumnat especialitzada a donar cabuda a grups emergents de la província d'Alacant.

  CulturaMúsica
 • Vírgula

  Naix la revista del Grau d'espanyol: llengua i literatures de la UA

  Amb motiu del naixement de la revista Vírgula, elaborada per professors i alumnes del Grau d'espanyol: llengua i literatura, entrevistem el seu director i un dels editors.

  CulturaLiteratura
 • Dimarts, 5
 • Fotografia de José Migoya - Últim assumpte

  PHOTOALICANTE arriba al MUA amb una exposició de José Migoya i un taller

  Fins al 7 d'abril - MUA

  El II Congrés Internacional de Fotografia Contemporània, PHOTOALICANTE, estarà present al Museu de la Universitat d'Alacant amb l'exposició Último Asunto de José Migoya, que planteja un viatge en el temps i un diàleg entre el passat recent i el nostre present, i la realització del taller d'experimentacio fotogràfica Explicarte.

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...ExposicionsCongressos
 • Dilluns, 4
 • Cartell Porta'm al bosc

  El Paranimf acull la representació de l'obra teatral "Porta'm al bosc"

  Dimecres 27 de març - Paranimf UA - 20.00h

  El Paranimf acull la representació de l'obra teatral Porta'm al bosc, de l'autor Joan Ramon Gironès. La posada en escena de l'obra, dirigida per Mercè Vila Godoy, anirà a càrrec de la companyia de teatre Maror Produccions. L'obra, ens farà reflexionar sobre el bullying i la relació entre víctima i assetjador.
  Les entrades tenen un preu de 5 €.

  CulturaTeatre i dansaEn valencià
 • Breu Producció

  La UA acull la celebració de tres cursos de producció musical

  Març, abril i maig de 2019 - Divendres vesprada i dissabtes matí

  El DCCIA de la UA i Momutec organitzen un total de tres cursos de producció musical que donaran començament el pròxim 8 de març en els quals s'abordaran tots els processos de la producció musical: iniciació a la producció musical, mescla de so i síntesi de so musical.

  CulturaTecnologiaMúsica
 • Divendres, 1
 • Cartell 40 anys AIFOS

  La Sala AIFOS presenta l'exposició "40 anys, quaranta poetes, XL artistes"

  Fins a l'11 d'abril - Sala AIFOS (Facultat de Filosofia i Lletres III)

  La Universitat d'Alacant acull l'exposició "40 anys, quaranta poetes, XL artistes" dirigida per Antoni Torres Martorell. Naix amb un doble objectiu: celebrar els quaranta anys de coneixement, ensenyament i cultura de la Universitat de les Illes Balears, i possibilitar la visibilitat i intercanvi d’artistes i escriptors que comparteixen una base històrica i una llengua. 

  CulturaExposicionsEn valencià
 • Logo À Punt

  La UA participa en la convocatòria de la segona edició del Pitching de l'Audiovisual Valencià

  Presentació de projectes fins al 30 d'abril

  À Punt, juntament amb la Universitat d'Alacant i altres cinc universitats valencianes, convoca la segona edició del Pitching de l'Audiovisual Valencià, el seu concurs de creacions audiovisuals universitàries.
  Participa! 

  CulturaCinema
 • Logo 8 de març mini

  La UA presenta la seua agenda amb motiu del Dia Internacional de les Dones

  La Universitat d'Alacant presenta, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el proper 8 de març la seua agenda d'actes relacionats amb aquesta data. La programació d'actes serà prou variada i comptarà amb esdeveniments com concerts, conferències, mostres de teatre i projeccions de cinema.

  CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...ExposicionsTeatre i dansaMúsicaCinemaLiteraturaConferències
 • Tornar al tauler principal

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464