Saltar apartados

VEU

tallers1718 UA
mes-llengues banner
Corsos de Valenciano UA 1Q 17-18 banner
Radio UA
residencias-plus-2017

Cultura en la UA

14/07/2017
Ja disponible la llista de Tallers Culturals de la UA per al primer quadrimestre del 2017-2018

Matrícula oberta des del 12 de setembre

A la tornada de vacances hi haurà una nova oferta de tallers del Servei de Cultura de la UA als quals podràs apuntar-te. Consulta les diferents cursos de cinema, música, teatre, dansa, arts plàstiques, escriptura, periodisme i oratòria que s'impartiran a partir de finals de setembre i fins a desembre.

CulturaExposicionsTeatre i dansaMúsicaCinemaLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
31/07/2017
L'Arxiu de la Càtedra Antoni Miró amplia el seu fons amb 340 monografies de l'artista

En la seua constant labor de suport a la recerca sobre l'art contemporani, l'Arxiu de la Càtedra Antoni Miró de la UA ha incorporat 340 catàlegs sobre exposicions monogràfiques de l'artista alcoià des dels seus inicis en 1965, una addició de més de 64 GB d'informació gràfica i textual.

CulturaExposicions
26/07/2017
Vols realitzar pràctiques curriculars en la nostra revista VEU i en UA en Valecià?

Per al pròxim curs 2017/18, el Servei de Promoció Cultural i Lingüística de la UA convoca pràctiques remunerades per a estudiants de diversos graus. Oferim un entorn de treball professional dins de l'apassionant món de les arts, la comunicació, les xarxes socials i els idiomes. T'esperem!

20/07/2017
Ràdio UA arreplega el testimoni a Ràdio EPS

Ràdio UA naix a partir de Ràdio EPS, l'emissora online de la Universitat d'Alacant que ha donat veu amb èxit a l'alumnat i a la comunitat universitària en general. Amb aquesta nova etapa consolida la seua labor i presenta nova imatge i plataformes. Vols participar-hi? Tens una idea per a un programa? Ràdio UA està oberta per a tu.

31/07/2017
III Festival de cinema rus a Alacant CINEMA VOLNA, amb la col·laboració de la UA

Del 15 al 23 de setembre - Alacant

Alacant es converteix un any més en un centre de difusió i mostra del cinema rus amb la tercera edició de CINEMA VOLNA. El festival proposa un extens programa de projeccions (llargmetratges i curts) i de trobades amb grans personalitats del setè art, espanyols i russos. Per la seua banda, la Seu Ciutat d'Alacant acollirà el programa de curtmetratges.

CulturaCinema
28/07/2017
IV Congrés Internacional "Miguel Hernández, poeta en el mundo"

Del 15 al 18 de novembre - Oriola, Alacant i Elx

La Universitat d'Alacant i el CeMaB participan en aquest congrés internacional en el qual es donaran cita alguns dels més reconeguts estudiosos internacionals del poeta oriholà. El període d'inscripció com a assistent està obert, i ja pot consultar-se el llistat de ponències.

CulturaLiteraturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Congressos
28/07/2017
El Màster en Art Dramàtic de la UA 2017/18 començarà amb un curs gratuït d'especialització interpretativa del gènere musical

Dijous 7, 14, 21 i 28 de setembre - Campus de la UA - 16.00 a 20.00 hores

El pròxim mes d'octubre el Master en Art Dramàtic de la UA inicia la seua quarta edició amb novetats i un curs gratuït previ en interpretació en el gènere músical a càrrec de la ballarina i actriu Marchu Lorente i el director de l'Orquestra Barroca Valenciana Manuel Ramos.

CulturaTeatre i dansaMúsicaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
27/07/2017
El català més enllà del nostre territori, a Nàpols

¿Sabies que el català s'imparteix també en la Università degli studi di Napoli "L'Orientale"? Des de 1975, l'Institut Ramon Llull manté en aquest centre europeu un programa específic en el qual participen professors de la Universitat d'Alacant. Coneix el perfil dels estudiants, els seus interessos, i les implicacions que para ells suposa.

CulturaLiteraturaEn valencià
26/07/2017
V Curs Internacional La Ciència pren la Paraula: els Problemes Socials de les Pseudociencias en l'Era de la Informació

Del 6 al 8 de setembre - Campus de la Universitat d'Alacant

¿Quins perills té la pseudociencia? Aquest curs, en el qual participen divulgadors i investigadors científics de primer nivell, tractarà temes com els transgènics, l'emissió de radiofreqüències, la comunicació de la ciència, els mites sobre els extraterrestres, la por al químic, etc. Matrícula oberta.

CulturaDivulgació científica
26/06/2017
Matricula't en la UA en valencià i en anglès!

Matrícula per a nous alumnes del 17 al 20 de juliol. Preinscripció oberta.

Tingues-ho en compte per a la matrícula! Aprendre i usar el valencià, amb el castellà i l'anglès, ens fa competents en les tres llengües més rellevants del nostre entorn socioeconòmic. En el curs 2017-18, la UA ofereix més de 300 assignatures en valencià i més de 500 assignatures impartides en llengües estrangeres. Consulta l'oferta d'assignatures.

CulturaEn valencià
14/07/2017
Cursos de valencià del Servei de Llengües de la UA per a 2017-2018

Preinscripcions del 4 al 8 de setembre

Cursos presencials i semipresenciales de tots els nivells, en el campus i també en diferents seus universitàries... per al curs 2017-18, la UA amplia la seua oferta de cursos de valencià dirigits a la comunitat universitària i al públic extern.

18/07/2017
Guanyadors-es del IX Concurs de curtmetratges, obres audiovisuals, subtitulació i doblatge

Tirallonga de monosíl·labs, de Jesús-Àngel Velasco i Pastor (millor video educatiu), Snackium. Imaginem?, de Carmen Rodríguez Vicente (millor espot publicitari), El Falcó Maltés, de Maria Miró Maestre (millor doblatge i millor subtitualción) i Ficció, de Miguel Ángel Salido Mateos (millor curtmetratge), són els audiovisuals guanyadors en aquesta edició de 2017. Vols veure'ls?

CulturaCinemaEn valencià
21/07/2017
Concedides les beques d'art contemporani de la Càtedra Antoni Miró de la UA i la Fundació Banc Sabadell

El 7 de juliol de 2017, i després de la revisió dels 38 projectes presentats, la comissió encarregada ha donat a conèixer els nobres dels beneficiats/as de les tres ajudes per a la producció d'exposicions, les tres ajudes de recerca en Art Contemporani i les dues ajudes de recerca sobre les diferents activitats desenvolupades per Antoni Miró.

CulturaExposicionsConcursos i premis
15/05/2017
Cursos d'Estiu de la UA 2017: 54 propostes formatives per a triar

Amb gran varietat temàtica i d'enfocaments, així com una marcada transversalitat entre les noves tecnologies i la dimensió humanista i internacional, enguany es presenten 22 cursos en el Campus, 1 en la Seu Ciutat d'Alacant, 4 en Ciutat de la Llum i 27 cursos més en les Seus Universitàries i municipis.

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Cursos i tallers
12/06/2017
L'"Ou de la Vida Eterna" arriba al MUA

Fins a setembre - MUA

Una de les peces estrela del Museu de la Vila Joiosa, Vilamuseu, L'"Ou de la vida eterna", pot veure's en el MUA fins a setembre d'enguany. Està integrat per dos elements que formaven part d'aixovars funeraris. Daten del segle VI abans de Crist i estan associades a la cultura fenícia.

CulturaExposicions
25/05/2017
"Filosofía en abierto": quatre grans pensadors compromesos amb els temes del nostre temps

Del 25 de maig al 20 de novembre

El cicle de conferències i tallers "Filosofía en abierto", que naix per a reivindicar la vocació pública del debat filosòfic i obrir el seu fòrum a la ciutadania, tindrà com convidats conferenciants a grans filòsofs espanyols com Manuel Cruz, José Luis Villacañas, Javier de Lucas i Amelia Valcárcel.

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Conferències

Agenda Cultural

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464